Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Kreatív Játék

Játék Kereső

Kategória
Minden
Ár
0
1e
2e
4e
7e
10e
20e
20e felett
Ismerj meg minket!

Kedves Olvasó!

 

Köszönöm, hogy itt vagy.

 

Amikor az első bemutatkozó sorokat írtam ide, éppen 28 éves voltam. Azóta eltelt jó néhány év. Mára, magam is többgyermekes szülővé válva rengeteg hasznos és tanulságos élettapasztalatot gyűjtöttem, mégis büszkén mondhatom: a lényeg nem változott.

 

A Kreatívjáték ügyvezetőjeként és tulajdonosaként még mindig nap mint nap arra törekszem, hogy az etikus kereskedői kultúra és a magas színvonal keresztmetszetét nyújtva mutassam meg neked azokat a kiváló minőségű, értékes és sokoldalú játékokat, amiket én is szívesen a gyerekeim kezébe adok.



Fontos, hogy fontos vagy!

A Kreatívjáték a nagykereskedelmi versenytársakkal szemben olyan prémium márkák mellett tette le a voksát, amelyekben személyesen hiszek. Azt szeretném, hogy te is tudd: itt úgy bánnak veled, mint egy baráttal. Nekem fontos, hogy te is fontosnak érezd magad, és megkapd azokat a neked és gyermekednek szóló ajánlatokat, amiket épp keresel. Ahogy te is, én is jól tudom: gyerekekkel az élet nem más, mint folyamatos változás, életkor és személyiség szerint megújuló igényekkel. Hiszünk a játékos tanulásban, és figyelünk arra, hogy egy gyereket mindig a korának megfelelő, inspiráló játékok vegyenek körül.

 

Nálunk számos kategóriában várnak a régi klasszikusok és a folyamatosan érkező újdonságok, melyekről az akciókkal és hírekkel együtt rendszeresen tájékoztatunk.

 

Minden, ami a fejlődéshez szükséges megtalálható játékainkban: tanítanak, fejlesztenek, mosolyt adnak!

 

Saját értékrendszer

Számomra a BRIO volt az első olyan márka, amibe szó szerint beleszerettem,  és eldöntötte a további szakmai utamat. Az ikonikussá vált favonatok svéd feltalálója és gyártója a mai napig az értéket, tradíciót, biztonságot, tartósságot, generációkon átívelő hagyományt testesíti meg a szememben.

 

Ezt az értékrendszert tekintettem mérvadónak a többi márka esetében is, melyek mára a Kreatívjáték zászlóshajóivá váltak. A Schleich, a Janod, a Djeco, a Klein, az Aurora, a Teddykompaniet különböző profilúak ugyan, de közös bennük a 100%-os minőség, a letisztult, egyedi vonalak, a teljeskörű biztonság, a magas szintű esztétikai formatervezés.

Biztos lehetsz benne: ahogy korábban, most is mindent megteszek azért, hogy a Kreatívjáték polcain megtaláld a neked és gyermekednek tökéletes fejlesztőjátékokat - és közben átadjam azt az érzést, ami a saját mindennapjaimat övezi. Azt a minőséget, amiért  a Kreatívjáték csapatával együtt nap mint nap közösen dolgozunk.

Ahhoz, hogy ez a jövőben is így maradjon, szeretném, ha kéréseiddel, kérdéseiddel egyenesen hozzám fordulnál! A megkeresésedre személyesen fogok válaszolni.

 

Köszönöm, hogy Te is velünk tartasz!

 

Üdvözlettel,

 

Kovács Péter

Ügyvezető/tulajdonos

peter.kovacs@kreativjatek.hu

Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres