Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:06 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
Húsvéti készülődés

Kreatív Játék

Játék Kereső

Ár
0
1e
2e
4e
7e
10e
20e
20e felett
Ismerj meg minket!

Kedves Olvasó,

28 éves vagyok ma, mikor levelemet írom, Neked ki olvasod, mert többet szeretnél tudni rólam. Rólam, aki a tisztaság és magas minőség, az érték, és kereskedői kultúra mellett tette le esküjét.

Mindig is a kereskedelemben akartam megtalálni a helyem. Akkor gyermeki lelkesedéssel, egészen más területen, hogy aztán később a játékok világában tegyek hitvallást, egy olyan minőségi gyerekjátékok forgalmazása mellett, ami bár egyértelmű és megrendíthetetlen, mégis embert, vagyis céget igénylő elhatározás volt.

A 2000-es évek elején ott álltam és tudtam, hogy van egy márka, ami mind a mai napig elkísér, egy márka, ami érték, tradíció, értékállóság, biztonság, generációk, és minden, ami pozitív elmondható. Szerelem volt első látásra, és a garázsba érkezett. Oly sokan kezdték a garázsból, bár, hogy őszinte legyek ezt én csak ide, a móka kedvéért írtam. Én akkor már nagykorú voltam, és irodám is volt, de raktáram nem. Szóval tényleg a garázsba jött az első szállítmány. Lehet, hogyha a BRIO ezt pontosan tudja, el sem küldi soha. De ahogy nekünk, úgy nekik is szerelem voltunk. És a szerelem nem kérdez sokat.

Szóval elkezdtem. Az első gyerek. Mindig vigyáztam rá, bár mint olyan igazi gyerek, okozott néha ő is fejfájást. Aztán újabb gyerekek érkeztek. Jött Schleich, Janod, Aurora, Teddykompaniet. Sokszínűek lettünk, így sokan. Komoly családdá cseperedtem, cseperedtünk. Boltot, később áruházat nyitottunk, és sok helyen, sok más barát is elfért. Sokan, akik a mi családunkba tartozókat szeretik, szeretik barátainkat is.  Ma én fogom össze őket, vagy ők engem, mert az én nevem, személyem, csak csendben, csak a háttérben húzódik meg. De büszke vagyok rá, mert a Nettrade Kft., mindig egy velem. Tiszta Kereskedelem. Mert, hogy ma te ki soraimat olvasod, KreatívJáték-ként ismersz. 2003 óta viselem ezt a másik kapott nevem, mely mára egyé vált velem.

Szóval én, mindent megteszek érted kedves olvasó. Hogy neked a lehető, legtöbb, legekkel ötvözött szolgáltatást nyújtsam, hogy te érezd azt, ami az én mindennapom. A minőséget, amiért keményen megdolgozom.

Köszönöm, hogy velem vagy. Hogy szeretsz, hogy vigyázol rám, hogy nálam vásárolsz.

És ha úgy éreznéd bármikor, hogy letértem az útról, megbotlottam, vagy nem vigyáztam rád, kérlek írj nekem.

A Kreatívjáték nevében,

Kovács Péter

Ügyvezető/tulajdonos

peter.kovacs@kreativjatek.hu

Webáruház ügyfélszolgálat
06 30 664 3835
Nettrade Kft.
1037 Budapest, Bécsi út 118/A
Tel: 06 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres

Már külföldre is szállítunk

Bezár