Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:06 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
ISKOLAKEZDÉS
Ismerj meg minket!

Rólunk szöveget írni.... Hetek óta erre készülök. Bárcsak tudnám ki és mit is szeretne pontosan itt olvasni. Sokszor szeretnék mindenhol ott állni és mindenkinek elmondani kik vagyunk és miért is kezdtünk játékokkal foglalkozni. Természetesen tudom, ez lehetetlen.

Minden a BRIO-val kezdődött, amikor 2000-ben, az akkor már tíz éves magyar családi vállalkozásként megkerestük a világ legnagyobb fa játékgyártó cégét, aki igent mondott... Ma már tudom, hogy ez nagy elismerés volt, főleg úgy, hogy játékkereskedelmi tapasztalatokkal akkoriban nem rendelkeztünk, de annál nagyobb lelkesedéssel és elszántsággal. Látták bennünk azt a családi vállalkozást ami egykor a BRIO is volt.

Hogy miért a BRIO volt az első? Mert a bennünk megfogalmazott stratégiai célkitűzés, a minőségi játékok iránti elkötelezettség egyik legjobb képviselője volt az akkor 120  éves cég.

A BRIO-t sok más márka követte, melyek mind ezen célokat képviselték és melykre nagyon büszkék vagyunk, hogy mi képviselhejük Magyarországon.

Cégünk a Nettrade Kft. 1990-es alapításakor a "Net" mint tiszta és a "Trade" mint kereskedelem szavakból jött létre. Ezekben az időkben az internetes kereskedelem még messze nem volt a láthatáron. A játékkereskedelem megkezdése után az első cégek között voltunk, akik játék márkáik bemutatására honlapot készítettek, így került 2003.-ban bejegyzésre a Kreativjatek.hu.

A KreatívJáték.hu hosszú időn keresztül ezt a funkciót töltötte be, míg 2011-ben megszületett stratégiai döntés alapján webáruház fejlesztését kezdtük el.

2011.-ben késői belépőként egy célt fogalmaztuk meg.

Webáruházunkban is azt a magas minőségi termékkínálatot szerettük volna továbbvinni, ami jellemezte akkori kiskereskedelmi boltunkat is.

Mára boltunk is áruházzá nőtte ki magát, és webáruházunk is új alapokon, új arculattal és funkciókkal kibővülve tesz eleget a mai internetes vásárlás követelményinek.

Egy dolog viszont még a termékkínálat folyamatos bővülése mellett sem változott, ez a 2000-ben magunknak tett fogadalom:

Értékes, magas minőségi játékok kereskedelmére vállalkoztunk és ez az, amiben ma is hiszünk.

Ennek fontosságát ma már két gyermek édesapjaként még jobban látom. Sok személyes tapasztalat segít abban hogy ezt ne tévesszem szem elől. Mára feleségem is elkötelezett társam lett ebben, és felel web-áruházunk teljes fejlesztéséért és minél magasabb fokú vásárlóközpontú kialakításáért.

Kovács Péter

Ügyvezető/tulajdonos

 

Webáruház ügyfélszolgálat
06 30 664 3835
Nettrade Kft.
1037 Budapest, Bécsi út 118/A
Tel: 06 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres

Már külföldre is szállítunk

Bezár