Djeco

A Djeco egy családi vállalkozás, ami anyáról fiúra szállt. A Djeco játékai egyszerre lettek vonzóak, értelmesek és szórakoztatóak. Elképesztően sikeresek voltak ezek a játékok, így az 1960-as években négy játékoknak járó Oscar-díjat is elnyertek. Amióta kezdetét vette a merész vállalkozás, a játékokat szinte minden lehetséges nyelvre lefordították, hogy a gyerekek bárhol játszhassanak vele. Játékaikat több kategóriára oszthatjuk. A korai éveket fejlesztő, Imádnivalóan mulatságos fajátékok, húzható, tolható, összeszerelhető játékok ösztönzik a gyermekeket a világ biztonságos megismerésére. Babaházak. Nagyon modernek, játékosak, a kialakításukkal a gyermekek játék igényeihez igazodnak. A babaházat a modern színes bútorok, kiegészítők ellenállhatatlan játékká teszik. Szerepjátékok. Kereskedő, fiatal szakács, a jövő ezermestere, vagy plüssállatokat gyógyító állatorvos…A gyerekek imádják! Zene. A fa játékhangszerek hangjai egyszerűen mesések… Fejlesztő játékok fából. Rengeteg fajta játékot sorolhatunk ide. Dominók, memória játékok, labirintusok és horgász játékok, tréfás mágneses játékok. Ezek a gyermekeknek játék közben fejlesztik a kézügyességüket, az értelmüket, a megfigyelő készségüket, az emlékezetüket. Fejlesztő játékok. A játékok erős, tartós kartonból készültek. Ezek játékok a korai évek fejlesztő játékai. Mindegyik játék figyelemfelkeltő, könnyen felismerhető képekkel van ellátva.  Kirakók. Többféle puzzle-vel is találkozhatunk a kategórián belül. Hagyományos képkirakók a világ felfedezéséhez, óriás puzzlek extravagáns képekkel. GALLERY szokatlan puzzle forma részekkel, és a PUZZ’Art hagyományos puzzle kirakókkal.

Társasjátékok.A Djeco széles választékát nyújtja a társasjátékoknak, a klasszikus társasok és az új elgondoláson alapuló társasjátékok, mind garancia arra, hogy jó szórakozás közben fejlődjön a gyermek. Fa kirakó játékok. Fa kirakó játékok nagy választékban állnak rendelkezésre a különböző korosztályok számára. Építőjátékok. Az építőjáték mindig siker a gyermekeknél, építés közben rengeteget tanulnak, fejlődik a képzelő erejük, logikájuk, figyelmük, és a kézügyességük. A játékok mellett a Djeco, kreatív készletek sokaságát tárja elénk. Kreativitást fejlesztő tevékenységek, változatosak és szórakoztatóak. A gyermekek büszkék lesznek arra, amit létrehoztak. A kisebbek számára speciálisan a kis kezekhez tervezve, a kollekció többi részével azonos elvek szerint: erős dobozokban, kiváló minőségű anyagokkal, minden mozzanatot lépésről-lépésre színes illusztrációkkal bemutató füzetekkel ismerkedhetünk meg. 

A Rajzolás-Festés kategóriáján belül, gyönyörű és erős dobozokban, kiváló minőségű anyagokból, neves grafikus művészek által tervezett képekkel ellátott készleteket találunk. Kis ajándékokkal is meglephetjük gyermekünk. Utazáshoz, vagy valamilyen alkalomra, vagy csak azért, hogy örömet szerezzünk. Itt egyszerű, de nagyszerű termékeket talál, vonzó áron. Színek. Mivel egy jó alkotás, a jó minőségű eszközök használatával válik sikeressé, ezért a Djeco erre is gondolt. Dekoráció. A Djeco a gyerekszoba éke lehet. Olyan fantasztikus kiegészítőket találni kínálatában mint, az éjszakai lámpák, zenedobozok, matricák.

És ha ez még nem lett volna elég, akkor a Djeco gyönyörű illusztrációkkal ellátott irodaszerei is arra várnak, hogy felfedezd.