Janod

Oldalainkon csupa olyan játékot találsz, ami tetszetős megjelenésű, szeretnivaló, tartós és segíti a gyerkőc életkorának megfelelő fejlődését. A népszerű francia játék márka, a Janod minden felsorolt kitételnek megfelel. Minőségi kidolgozású termékei barátságos, tartós és természetes anyagokból, modern technológiával készülnek.

Letisztult stílusuk jó hatással van a gyermekek mentális és fizikai fejlődésére, finommotorikájára, tapintására, ritmusérzékére és a szem-kéz koordinációra. Azaz remek fejlesztők.

A Janod a hetvenes évek óta gyártja kortalan stílusú, letisztult, kreativitásra ösztönző fejlesztőjátékait. A fából készült játékok manapság ismét reneszánszukat élik, a nagy múltú játékgyártó vállalat azonban nem most lépett erre a piacra. Ennek köszönhetően sikeresen használja az évtizedek óta tökéletesített stratégiáját, és sorra nyeri a jó minőségű, fejlesztő és kreatív játékoknak járó PAL Award díjat. A legjobb visszajelzéseket azonban mégsem ezek adják a temékeikről, hanem az arcocskák, amik a legújabb Janod játék örömére húzódnak mosolyra szerte a világon.

A Janod fajátékok különleges értéke

Fajátékaik különleges értéket képviselnek a babajátékok piacán. Minőségi termékeikkel egy műanyag tucatjáték nem tudja felvenni a versenyt. Jellemző díszítésű, lekerekített hangszereik, fából készült szabadtéri, családi játékaik, foganytús formabeillesztős kirakóik és kirakós játékaik messziről felismerhetővé teszik a Janod termékeit. Az egyszerű, letisztult kinézet kreativitásra ösztönzi a gyerekeket, hiszen nem skatulyázzák be, mit lehet játszani egy játékkal, hanem teret engednek a gyermeki fantáziának.

Az egyszerű kivitelű játékokkal a gyerekek saját elképzeléseiket valósíthatják meg. A natúr kinézet segíti a gyerekeket abban, hogy saját történeteiket játsszák, nem pedig egy készen kapottat, amit ezért gyorsan meg szoktak unni. A saját maguknak teremtett világ sosem lesz unalmas. 

Janoddal a világ is sokszínű

A Janod kínálatában fürdőjátékokat, kreatív karkötőkészítő szettet, ötletes társasjátékokat, kártyajátékot is találunk. Ha nem hallottál még a termékeikről, érdemes megismerkedni velük. A tervezés és gyártás során a „Játssz másképp” elvét követik. Izgalmas fejlesztőjátékok tucatát kínálják minden korosztály részére. A jól eltalált dizájn a francia ihletésű mintákban jelenik meg. Termékeiket jó érzés kézbe venni, mert kellemesen színesek.

A kreatív játékkategória kapcsán be kell, hogy ugorjon a nevük. Ebben a kategóriában modern megjelenésű, kartonból és fából készült, meglepően tartós játékaikról közismertek. A mágneses térképkirakó országok és földrészek nevét és elhelyezkedését gyakoroltatja. A tárgyi tudás fejlesztésére is alkalmas fejlesztőjátékot elegancia, letisztultság és franciás kreativitás jellemzi. 

A cég sokszínű termékpalettáján kicsiknek és nagyobbaknak is kínálnak fejlesztő elfoglaltságot. A babáknak formabeillesztőt, 3D puzzle-t, építőjátékot, mágneses játékokat készítettek, amik minden készségre hatással vannak. A kézügyességet fejlesztő kézműves játékokkal, mint a homokképkészítő vagy a képkarcolásos technikát használó játékkal és a babaházakkal már az ovis korosztályt célozzák. Ha Neked is megtetszettek a Janod izgalmas fejlesztőjátékai, merülj el a francia életérzés világában oldalainkon. Kortól és nemtől függetlenül garantáltan megtalálod azt a típusú fejlesztőjátékot, amit máshol hiába kerestél.