Hűségprogram

A hűségpont rendszer lényege, hogy minden megvásárolt termék után ún. hűségpontokat írunk jóvá minden regisztrált vásárlónknak. A jóváírt hűségpontokat folyamatosan lehet gyűjteni és későbbi vásárlásoknál fel lehet használni.

100 Ft után jár 2 hűségpont. 2 hűségpont 2 Ft-ot jelent

Minden termék alatt láthatod, hogy a termék megvásárlása esetén mennyi hűségpontot kaphatsz. A rendelések feladásánál pedig összesítve fogod látni, hogy az adott termékek megrendelésével mennyi hűségpont jár.

Hűségpontjaidat bármikor meg tudod nézni, ellenőrizni tudod, hogy egyenleged hogy áll. Ezt, a sikeres belépés után, a jobb felső sarokban fent az Adataim/ "Adatmódosítás" menüben találod meg az első sorban:

 

A hűségpontokat a rendelés feladása során válthatod be. Miután kiválasztottad a fizetési módot, az ellenőrzés oldalon található egy hűségpontok felhasználására vonatkozó rész. Itt csak be kell pipálnod, hogy fel akarod használni a pontjaidat az aktuális vásárláshoz és így a végösszeg automatikusan csökken.

A hűségpontok készpénzre nem válthatóak!

Fontos tudnivalók a hűségpontokkal kapcsolatban:

  1. Minden -és kizárólag- interneten leadott megrendelés után jár hűségpont regisztrált vásárlóként történő vásárláskor.
  2. Egy rendeléshez tartozó hűségpontok akkor lesznek jóváírva, ha a termékek kiszámlázásra kerültek.
  3. Minden megszerzett hűségpont a jóváírástól számított6 hónapig érvényes, ezután érvényét veszti. Természetesen, nem a teljes hűségpont egyenlegedről van szó, hanem csak mindig azokról a pontokról, amelyeket 6 hónapja írtunk jóvá. Hűségpontjaid egyenlegéről lejárat előtt 30 nappal levélben értesítünk!
  4. Egy megrendeléshez hűségpontot csak a megrendelés végösszegénekmaximum 20%-os értékébenlehet felhasználni. A többi megmaradt hűségpontot későbbi rendeléseidnél tudod beváltani.