Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Járgány, kerékpár

Összesen 15 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Járgány, kerékpár leírása

A kisbabák pár hónapos kortól kezdve szeretik a mozgásra ösztönző játékokat, vagyis a különböző járgányokat és kerékpárokat. Ezek tulajdonképpen a felnőtt közlekedési eszközök gyerek változatai, amivel a motorikus készségek mellett a mentális képességeket is fejleszteni lehet. Oldalunkon bébitaxikat, kisautókat és kismotorokat, elektromos robogót, futóbiciklit és rollereket találtok, amikkel minden baba szívesen játszik.

Több

 

A közlekedési bója és láthatósági mellény segítségével a járgányok a biztonságos közlekedés tanítására is használhatók. Már csak egy vakmerő versenyző kell, aki száguld velük. 


 

Járgányok és kerékpárok a kínálatban

 

Áruházunkban változatos babajárgányokat találsz, amiket a legkisebbek is használni tudnak. Bébitaxit, lábbal hajtós kismotort, egyensúlyozást segítő futóbiciklit és a hosszabb közlekedésre is alkalmas rollert, bicajt és elektromos járműveket is érdemes minél korábban megismertetni velük. 

 

A lábbal hajtható bébitaxi már az első bizonytalan lépések megtételében segítséget nyújt. A modern személyautókra hasonlító kivitele az autómárkák iránt érdeklődő szülőket is elvarázsolja. Ki ne szeretett volna maga is egy ilyen vagány lábbal hajtható kisautót? A kismotorok borulékonyabbak, mint a négykerekű autók. A járni alig tudó babák számára ezért nem ajánlottak. 

 

Babajárgányok utcai használatban

A kismotorok kertben ideálisak a gyors helyváltoztatáshoz, városi környezetben azonban alapos megfontolást igényel a használatuk. A nagyobb gyerkőcöket akár az utcára is kivihetjük a kismotorral, ha már úgy látjuk, képesek az alapvető utasításokat betartani. A szabályos közlekedésre útjelző bójákkal vehetjük rá őket játékosan, melyeket megtaláltok a kínálatunkban. 

Ezekkel az egyszerű műanyag motorokkal a babák félelmetes sebességgel képesek száguldozni a betonon, és nagyokat esni a repedésekben, hézagokban, amit nyilván sok apró tejfog és cipőorr bánt már az évtizedek folyamán. Emiatt gondoskodni kell a biztonságukról. Minden bébijárgány használata során ajánlott a gyerek méretű bukósisak viselése, ami szintén megtalálható járgányaink között.

A kismotorokhoz hasonlóan a futóbiciklik is alkalmasak hosszabb utak megtételére. Mivel erősítik a láb izomzatát, illetve a bicajozáshoz szükséges egyensúlyérzéket, megalapozzák a kerékpározáshoz szükséges készségeket, és 4 éves kortól már a bringákkal is megismerkedhetnek.

A két- vagy háromkerekű rollerek is alkalmasak az utcai közlekedésre. Ezt a test súlypontjának áthelyezésével tudja irányítani a gyerek, ami javítja a koncentrációs képességet. A Mini2go Deluxe Plus roller hasonló kivitel, mint a bébitaxi, szintén 12-18 hónapos kortól használható, de ekkor még a szülő irányítja és tolja a teleszkópos rúddal. 2-2,5 éves kortól aztán valódi rollerként használható 5 éves korig vagy 20 kg-ig. A lábak közötti tárolódoboz kisebb játékok tárolására szolgál, igény szerint eltávolítható. 

Elektromos babajárgányok

A tölthető elektromos kisautó mellett a Vespa élethű járgányával már a motoros szülők gyermekeit is megajándékozhatjuk egy segédkerekekkel ellátott gyerekrobogóval, ami az ikonikus olasz motor élethű mása. Indításkor motorhangot ad, műszerfala világít, külön gázpedálja, dudája van, és műbőr ülése is komfortos. De vigyázat! Csak gyerekek számára ajánlott. Maximális teherbírása 30 kg. Egy töltéssel egy-másfél órát működik. 

Ha még nem ismered a legújabb, legtetszetősebb, minőségi babajárgányokat, amik több gyereket is kiszolgálnak, szerezd be őket nálunk. Sose ár alapján válassz! Egyszerűen válaszd a legjobbat!

 

Kevesebb
Összesen 15 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres