Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Tűzoltós játékok

Összesen 50 termék / 3 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Tűzoltós játékok leírása

A tűzoltók a mindennapok hősei. Ikonikus figurák, akikért minden kisgyerek rajong. Érdekes és veszélyekkel teli világukba izgalmas betekinteni. A róluk kialakult képet a tűzoltós mesék és játékok is erősítik. A kisebb-nagyobb makettek, mesehős figurák, tűzoltóállomások, hajók és emelős daruval felszerelt autók minden gyerekszobában kitüntetett helyet foglalnak el. És ha a gyerekek izgalmas történetekre kíváncsiak, szeretik a bátor tűzoltókról szóló mesesorozatokat, amikből sokat tanulhatnak a veszélyforrásokról és bajtársiasságról.

Több


Ahogy József Attila is megírta, a kisgyerekek tűzoltók és katonák akarnak lenni, ha nagyok lesznek. Ezek az érdekes foglalkozások nagyon lekötik a fantáziájukat. Izgalommal telve várják az oviba a tűzoltóautót, a rendőrkutyás bemutatót, mert minden érdekli őket, ami ezekhez a nem hétköznapi foglalkozásokhoz kapcsolódik. A tekintélyelvű szakmák bátor, erős férfiakat és nőket foglalkoztatnak, ami követendő példa a kicsik számára is. Egyébként erősek és védelmezők, amit nem árt, ha időben megtanulnak. 

 

Egy igazi tűzoltóautóba beszállni, tűzoltóval beszélgetni, megnézni a víztömlőt, bekapcsolni a szirénát feledhetetlen élmény számukra. Pláne, ha még a tűzoltó sisakot is fel lehet próbálni. Ezután muszáj lesz otthonra is beszerezni egy élethű utánzatot, hogy minden bajt el tudjanak hárítani a szomszédságban. A Klein játékgyár jóvoltából pedig egy igazit imitáló védőmaszkot is viselhetnek a sisak alatt.

 

“Tűzoltó leszel s katona!”

 

A tűzoltók nem csak a tűzeseteknél, hanem baleseteknél és más emelőkocsit igénylő feladathoz kivezényelhetők. Ha egyszer gyermekünk megpillant egy akciót, amikor a magas fáról vagy háztetőről a tűzoltóknak kell leszedni a megriadt kiscicát, örökre a szívébe zárja ezt a hivatást. Nem véletlen, hogy a tűzoltós mesesorozatoknak ekkora sikerük van világszerte.

 

A Samről, a bátor tűzoltóról szóló mese hőseit minden kisgyerek imádja, minden fiú szeretne rájuk hasonlítani. Izgalmas egyenruhájuk, hangos tűzoltózenekaruk van, és olyan autóval járnak, amin óriási fecskendő meg daru és tűzoltólétra is van. Nem is kell ennél több egy négyévesnek. Akár színezőben, foglalkoztatófüzetben, kirakóban vagy mesekönyvben találkoznak a tűzoltókkal, kedvelni fogják, feszülten figyelnek a történésekre, így a tűzoltós játékokkal nem lehet melléfogni. 

 

Tűzoltós játékok minden mennyiségben

 

Ha fából készült vagy műanyag kisautók, tűzoltóállomások vonják magukra a figyelmet, biztosak lehetünk benne, hogy jó pár óra hosszan el lesznek velük. Építhetnek Legoból vonuló autót, megformázhatját a Play-Doh gyurma segítségével a saját autójukat, de megépíthetik a tűzoltóautót bármilyen strapabíró dobozból is. Ehhez a Makedo újrahasználható sablon kiegészítőket kínál, de figuráikat a testfestő matricákon is megtaláljuk.

A Teamsterz minőségi, hang- és fényhatással rendelkező fém járműveket kínál, köztük mentőhelikoptert és tűzoltóautót is. A Revell játékok pedig remek távirányítós szórakozást nyújtanak. Gondoltad volna, hogy még a Barbie univerzum is felkészült egy tűzoltó Ken bábuval a vészhelyzetek megoldására? 

Ha gyermeked szereti a riadóztatott tűzoltókat utánozni, akik az öltözőből rúdon keresztül érkeznek a garázsba, mindenképp lepd meg tőlünk tematikus játékkal. A tűzoltós játékok tárháza kimeríthetetlen. Szabadtérben pedig a színes porfestett fémrúd idézheti fel nekik a tűzoltóállomás hangulatát, így gyermeked a játszótéren is igazi tűzoltónak érezheti magát.

 

Kevesebb
Új
Haba305479 Hipphopp tűzoltók
3 820 Ft
14
%
WOW 10714 ERNIE, A TŰZOLTÓAUTÓ ÚJ
Akciós ár6 639 FtEredeti ár: 7 810 Ft
15
%
Thomas, a gőzmozdony – Mozdonykalandok 4. - Flynn, Hiro, Toby
Akciós ár2 124 FtEredeti ár: 2 499 Ft
Új
Bburago Jr. - teherautó zongorával
7 490 Ft
Lilliputiens 83182 Marius tűzoltó
12 290 Ft
5
%
Pinypon Action - tűzoltó figura és tűzoltóság
Akciós ár29 440 FtEredeti ár: 30 990 Ft
5
%
Pinypon Action - tűzoltó motorbiciklivel
Akciós ár8 160 FtEredeti ár: 8 590 Ft
5
%
Pinypon Action - tűzoltóegység 2 figurával, kiegészítő doboz
Akciós ár10 440 FtEredeti ár: 10 990 Ft
5
%
Pinypon Action - tűzoltóautó
Pinypon Action

Raktáron
Akciós ár10 440 FtEredeti ár: 10 990 Ft
LEGO 60247 Erdőtűz
2 930 Ft
Tűzoltó erővágó Klein 8996
3 990 Ft
5
%
Play-Doh: Tűzoltóautó játékszett
Akciós ár10 668 FtEredeti ár: 11 230 Ft
Összesen 50 termék / 3 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres