Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Lego

Összesen 12 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Lego leírása

A gyermekek alkotó erejét és problémamegoldó képességét fejlesztő egyik legismertebb építőjáték a LEGO, nagyszerű konstrukciós játék. A változatos funkciót betöltő apró, jellegzetes műanyag alkatrészek mérettől, formától, színtől függetlenül összeépíthetőek a korábbi alkatrészekkel, ami hihetetlen változatosságot biztosít.

Több

 

Az építőkockák sok helyen oktatási segédeszközként is használatosak, változatos formáik és a végtelen variációs lehetőség ugyanis előnyös hatással van a gyermeki kreativitásra, koordinációra és kézügyességre. 


 

A világhírű LEGO építőjáték neve a dán „Játssz jól!” megfelelőjéből ered. A cég története 1932-ben kezdődött. A kezdeti fajátékok után a negyvenes években tértek át a ma is ismert műanyagra, ami jó alapanyagnak bizonyult a méretpontos elemekhez. A cég kezdettől fogva rendszerben gondolkodott. Minden egyes sorozat kompatibilis a korábbiakkal. Tudtad, hogy a LEGO Duplo elemei Nyíregyházán készülnek, és valóban illeszkednek egymáshoz?

Szinte már nincs olyan dolog vagy jármű, amit ne lehetne megépíteni vagy már meg is építettek a több tízezerféle LEGO alkatrész segítségével az elmúlt években. Sok fanatikus szobrokat, életnagyságú, működő gépeket készít, sokszor több százezer darab LEGO elemből. Lakberendezési céllal is kedvelt kiegészítő, a lehetőségek tárháza végtelen. Gyakorlatilag összeraktak egy modern LEGO univerzumot, ami minden generáció számára vonzó alkotó tevékenységet kínál. Nincs is olyan gyerek, akinek ne lenne kedvenc figurája. 

A LEGO birodalom túllépett a fizikai játék vonzerején

Az egymással tetszőlegesen kombinálható elemek népszerűsége töretlen. Hazánkban a hetvenes évek óta van jelen a márka, amely mindig kész a megújulásra. Folyamatosan jelennek meg új alkatrészei és készletei. Hamarosan az egyre szigorodó környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelve az elemek egy része fenntartható forrású, cukornádalapú műanyagból fog készülni. Ezzel a gyár sikertörténete folytatódik. Vezető építőjáték-gyártóként elkezdtek témaorientált játékkészleteket gyártani külön a lányos és fiús rajongótábornak, sőt a cég a játék oktatási célokra való felhasználása végett külön programot is indított.

A világ számos pontján működnek LEGO vidámparkok. Ruházati termékeken és a mozikban is találkozhatunk ezzel a névvel. De a cég az online térben is jól boldogul. Elterjedt az animáció, a digitális játékok, amikben a szereplőket a LEGO játékelemek alapján rajzolták meg. Hogy gondoskodjanak a digitális világban élő fiatalok szórakoztatásáról, több egész estés családi film készült az ismert sárga emberkékről, tovább építve a cég kultuszát.

Alkotás LEGO játékkal

A gyerekek ösztönösen szeretnek építeni. Az építőjátékokkal játszani szabadság, hisz bármit meg tudnak valósítani az apró alkotóelemekből, vagyis saját elképzeléseik alapján tudnak teremteni. Az apró mozdulatokat igénylő tevékenység ráadásul hatékonyan fejleszti a kéz finommotorikáját. 

Manapság a LEGO sem csak építőkockákat gyárt. Többféle tematikára épülő kiegészítő elemeket is készít, amikkel komplett történetek eljátszására van lehetőség. Az egész család képes eljátszani vele együtt, sokszor még felnőttként is élvezetes dolog leülni és alkatrészeket keresni az építményünkhöz. Ha LEGO újdonságokat keresel, less be oldalunkra!

Ezek a többdarabos építőjátékok minden korosztályban fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt, a figyelmet és a kézügyességet is. Ha nem hiszed, próbáld ki!

 

Kevesebb
Összesen 12 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres