Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
Extra Ajánlat

Lego

Összesen 11 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Lego leírása

A gyermekek alkotó erejét és problémamegoldó képességét fejlesztő egyik legismertebb építőjáték a LEGO, nagyszerű konstrukciós játék. A változatos funkciót betöltő apró, jellegzetes műanyag alkatrészek mérettől, formától, színtől függetlenül összeépíthetőek a korábbi alkatrészekkel, ami hihetetlen változatosságot biztosít.

Több

 

Az építőkockák sok helyen oktatási segédeszközként is használatosak, változatos formáik és a végtelen variációs lehetőség ugyanis előnyös hatással van a gyermeki kreativitásra, koordinációra és kézügyességre. 


 

A világhírű LEGO építőjáték neve a dán „Játssz jól!” megfelelőjéből ered. A cég története 1932-ben kezdődött. A kezdeti fajátékok után a negyvenes években tértek át a ma is ismert műanyagra, ami jó alapanyagnak bizonyult a méretpontos elemekhez. A cég kezdettől fogva rendszerben gondolkodott. Minden egyes sorozat kompatibilis a korábbiakkal. Tudtad, hogy a LEGO Duplo elemei Nyíregyházán készülnek, és valóban illeszkednek egymáshoz?

Szinte már nincs olyan dolog vagy jármű, amit ne lehetne megépíteni vagy már meg is építettek a több tízezerféle LEGO alkatrész segítségével az elmúlt években. Sok fanatikus szobrokat, életnagyságú, működő gépeket készít, sokszor több százezer darab LEGO elemből. Lakberendezési céllal is kedvelt kiegészítő, a lehetőségek tárháza végtelen. Gyakorlatilag összeraktak egy modern LEGO univerzumot, ami minden generáció számára vonzó alkotó tevékenységet kínál. Nincs is olyan gyerek, akinek ne lenne kedvenc figurája. 

A LEGO birodalom túllépett a fizikai játék vonzerején

Az egymással tetszőlegesen kombinálható elemek népszerűsége töretlen. Hazánkban a hetvenes évek óta van jelen a márka, amely mindig kész a megújulásra. Folyamatosan jelennek meg új alkatrészei és készletei. Hamarosan az egyre szigorodó környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelve az elemek egy része fenntartható forrású, cukornádalapú műanyagból fog készülni. Ezzel a gyár sikertörténete folytatódik. Vezető építőjáték-gyártóként elkezdtek témaorientált játékkészleteket gyártani külön a lányos és fiús rajongótábornak, sőt a cég a játék oktatási célokra való felhasználása végett külön programot is indított.

A világ számos pontján működnek LEGO vidámparkok. Ruházati termékeken és a mozikban is találkozhatunk ezzel a névvel. De a cég az online térben is jól boldogul. Elterjedt az animáció, a digitális játékok, amikben a szereplőket a LEGO játékelemek alapján rajzolták meg. Hogy gondoskodjanak a digitális világban élő fiatalok szórakoztatásáról, több egész estés családi film készült az ismert sárga emberkékről, tovább építve a cég kultuszát.

Alkotás LEGO játékkal

A gyerekek ösztönösen szeretnek építeni. Az építőjátékokkal játszani szabadság, hisz bármit meg tudnak valósítani az apró alkotóelemekből, vagyis saját elképzeléseik alapján tudnak teremteni. Az apró mozdulatokat igénylő tevékenység ráadásul hatékonyan fejleszti a kéz finommotorikáját. 

Manapság a LEGO sem csak építőkockákat gyárt. Többféle tematikára épülő kiegészítő elemeket is készít, amikkel komplett történetek eljátszására van lehetőség. Az egész család képes eljátszani vele együtt, sokszor még felnőttként is élvezetes dolog leülni és alkatrészeket keresni az építményünkhöz. Ha LEGO újdonságokat keresel, less be oldalunkra!

Ezek a többdarabos építőjátékok minden korosztályban fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt, a figyelmet és a kézügyességet is. Ha nem hiszed, próbáld ki!

 

Kevesebb
14
%
A Vég csata Minecraft
Akciós ár6 027 FtEredeti ár: 7 090 Ft
14
%
LEGO 71373 Builder Mario szupererő csomag
Akciós ár2 967 FtEredeti ár: 3 490 Ft
14
%
LEGO 71372 Cat Mario szupererő csomag
Akciós ár2 967 FtEredeti ár: 3 490 Ft
15
%
tbd-leaf-9-2020 Super Mario
Akciós ár20 545 FtEredeti ár: 24 170 Ft
15
%
LEGO 71366 Boomer Bill gát kiegészítő szett
Akciós ár9 086 FtEredeti ár: 10 690 Ft
14
%
LEGO 71363 Sivatagi Pokey kiegészítő szett
Akciós ár5 772 FtEredeti ár: 6 790 Ft
15
%
Mario kalandjai kezdőpálya Super Mario
Akciós ár18 131 FtEredeti ár: 21 330 Ft
15
%
LEGO 41916 Extra Csempék - 2. sorozat
Akciós ár986 FtEredeti ár: 1 160 Ft
14
%
LEGO 41911 Csapatszellem karkötő
Akciós ár1 594 FtEredeti ár: 1 875 Ft
15
%
Olaf - 41169 Lego
LEGO

Raktáron
Akciós ár4 666 FtEredeti ár: 5 490 Ft
15
%
Jégvarázs Kastély DUPLO Princess TM
Akciós ár15 895 FtEredeti ár: 18 700 Ft
Összesen 11 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres

Már külföldre is szállítunk

Bezár