Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Kulacs-Pohár-Étkezés

Összesen 4 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Kulacs-Pohár-Étkezés leírása

A pénztárcát és a bolygót is kíméljük, ha nem vásárolunk méregdrága palackos üdítőket, hanem újratölthető kulaccsal indulunk el otthonról. Az iskolásoknak ez már rég egyértelmű. Ideje a felnőtteknek is megérteni, hogy az utántöltés a felelős döntés.

Több

 

Az ásványvíz fogyasztása felesleges cipekedéssel jár, a csap- vagy szűrt víz tökéletesen kiváltja. És már az ingyenes utántöltés sem lehetetlen küldetés. A ReFill, azaz Töltsd újra! mozgalom hazánkban is elérhető. Ahol a matricát látod, kérheted, hogy ingyen töltsék fel a kulacsod vízzel! 

 


A kulacs sokkal praktikusabb, mint a műanyag palackos víz

Fontos figyelni a folyadékbevitelre, arra viszont kevesen gondolnak, hogy úgy védjék az egészségüket, hogy ne ártsanak vele. Aki az első légkondis boltba betérve kényelemből megveszi a flakonos ásványvizet, és 2 perc múlva már dobja is a szemetesbe, cseppet sem mondható környezetbarátnak.

Akik kulacsra váltottak, ritkán vesznek palackos vizet vagy üdítőt, és minden ilyen alkalommal rossz érzés keríti őket hatalmába, mert tudják, hogy a palack 5 perc múlva már a szemétben lesz, de még az ükunokáik életében is ott lesz valahol. Egy szemétkupac alján vagy a tengerben úszkálva, rosszabb esetben mikroműanyaggá porladva, ami lassan beteríti a világot. A műanyagok bomlási ideje ugyanis több mint 500 év. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy feleslegesen szemeteljünk. Egy kulacs a megoldás, amit magatokkal visztek. Mert az otthon hagyott kulacs nem tölthető fel csapvízzel, házi szörppel vagy szódával.

Miért ne lennél képes rá Te is?

 

Hátat fordítani a műanyag palackoknak tudatos, felszabadító élmény. Óriási megkönnyebbülés, hogy fele annyi szelektív göngyöleg gyűlik össze. Mivel a csapvíz minősége az ország legtöbb helyén vetekszik az ásványvizekkel, gyermekeinket is szoktassuk rá a fogyasztására. De ha szeretnétek ízesíteni vagy szűrni, hogy könnyebben menjen az átszokás, arra is számtalan megoldás létezik. 

 

Az utazás az egyetlen alkalom, amikor nem lehet elegendő vizet magunkkal vinni, repülős utazáson pedig nem is engedik át a folyadékot a biztonsági ellenőrzésen. Csak üres kulacs lehet nálunk, amit a mosdóban körülményes utántölteni. Korábban a reptereken sem volt más lehetőség, mint extra felárral vizet venni, de manapság már ott is van újratöltési lehetőség. Ezek viszont nem érnek semmit, ha nem viszel magaddal kulacsot. Az Aqua Licious feltekerhető kulacs ilyenkor praktikus, mert a karabinerrel bárhová rögzíthető!

 

A jó kulacs kényelmesen hordozható, fél liter körüli és könnyen tisztítható. A kisebb gyerekeknek a szívószálas kivitel a nyerő, az idősebbek a nagyobb űrtartalmú üveg- vagy strapabíró fémkulacsok közül válogathatnak áruházunkban, amikhez stílusos védőtok is dukál.

 

Az iskolakezdés előtt mindig megnő az érdeklődés a kulacsok iránt, mert mindenki tudja, hogy a környezettudatosságra nevelés ovis korban kezdődik. A gyerekeknek szánt kulacsok változatos mintákkal díszítettek, így a család minden tagja megtalálja a kedvencét. 

 

Több tucat kút és kávézó vár INGYEN friss vízzel! 

Ha nálad a kulacs, már csak vizet kell találnod. Fakasztani nehéz, ezért keresgélj okos oldalak segítségével. A gyűjtőoldalt érdemes a gyerekekkel is megismertetni. Tartalmazza az összes köztéri kutat és a tűzcsapokra telepített ivócsapokat is. Vagy tölts le a telefonra egy speciális applikációt, ahol bármikor megnézheted, hova érdemes betérni egy adag szűrt vízért!

 

Kevesebb
Összesen 4 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres