Játék figura

A gyerekek szeretnek apró mütyűrökkel játszani, a kis játék figurákat fogdosni, cserélgetni, majd elfelejtkezve róluk a táskák és fiókok mélyén hagyni őket, ahol évekig képesek megbújni. Aztán egyszer csak újra előkerülnek, és ugyanolyan lelkesedéssel játszanak vele, mintha mi sem történt volna. Innen ered a különféle üzletekben promóciós célból gyűjthető ajándékfigurák ötlete, amiből szinte lehetetlen összegyűjteni mindet. Ezért eleve olyan játék figurák gyűjtésébe érdemes belevágni, amiből könnyen megszerezhetjük a teljes készletet. Sok játékgyártó készít figurákat. Az emberi és állati formájú játékok egyaránt népszerűek. Vannak kisebb-nagyobb figurák, különféle kiegészítőkkel bővíthetőek és persze vannak az állatfajok végtelen egyedeit megtestesítő figurás játékok is. Ezek a játékok fejlesztik a gyerekek motorikus képességeit és a szerepjátékok révén a szociális készségeket is. Léteznek fürdéshez használatos figurák is. Ha szeretnéd a kedvenc sportolódat mindig magadnál tartani, válassz focista figurát kulcstartónak. A focis figurával bárhol és bármikor belefoghatsz egy kis focizós játékba. Közben pedig még az is kiderülhet, hogy Te vagy a legjobb tizenegyeslövő a környéken. Csak a fantázia szab határt a figurákkal való játéknak. 

Választhatsz plüssfigurákat is a kulcscsomódra. Az Aurora World vagány szőrmefiguráival díszített táskát és kulcsokat biztosan nem veszíted el. Ha valami menő ajándékot szánsz kamaszkorú gyermekednek, válassz különleges termékeik közül. Az Sqeezamals is hasonlóan cuki figurákat gyárt.

Variálható játék figurák

A játék figurák külön játékként is megállják a helyüket. Így a gyerekek saját elképzeléseik szerint állíthatják össze a játékot, és több témakörben elmélyedhetnek.