Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Játék Hangszerek

Összesen 32 termék / 2 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Játék Hangszerek leírása

A zenélés örömteli tevékenység, játék a hangokkal, ami minden korosztályt megmozgat. A kicsik már a pocakban is hallanak, a sűrűn hallott hangokat megismerik. A kisbabák altató dalokra nyugszanak meg, megvan tehát bennük a zene és a ritmus szeretete és igénye. Rajtunk múlik, hogy a kíváncsiság kibontakozhasson bennük. Ebben ütős, fúvós, vonós, pengetős vagy billentyűs hangszerekkel tudjuk ösztönözni őket.

Több

A zenélés a legjobb fejlesztő, ami a kézügyességre, az esztétikai érzékre, a koncentrációra, kitartásra és a kombinációs készségre is hat.


A gyerekek életében kezdettől fogva jelen vannak a hangok. A kisbabák ösztönösen fordulnak a zene felé és szeretik a zenélő játékokat. A korai művészeti neveléssel ezt az érdeklődést fejlesztő tevékenységgé lehet konvertálni, ezért nagyon fontos minden gyereknek részt venni benne. 

A művészeti nevelés fejleszti a gyermekek intellektuális, érzelmi és gyakorlati képességeit, emiatt tökéletesen alkalmas a tanulási és viselkedési problémák megelőzésére, sőt a kiegyensúlyozott személyiség, az értelmi és testi fejlődésnek is elengedhetetlen eszköze. Az alternatív pedagógiai irányzatok emiatt nagy hangsúlyt fektetnek a művészetoktatásra, ami tulajdonképpen a lelki erő harmonizálásának eszköze. Hangokkal és zenével teszik izgalmasabbá a tanulást, és kihasználják a hangszerkezelésben rejlő mozdulatsorok erejét is, ami a finommotoros képességeket edzi. 

Biztonságos babahangszerek

 

A gyermekhangszerek fából készülnek, amiket jó kézbe venni, megszemlélni, izgalmas felfedezni, és visszautasíthatatlan kalandozásra hívnak a zene birodalmába. Felébresztik a gyermekekben a zene iránti érdeklődést, és lehetővé teszik számukra a játék örömét. A játékhangszerek játékosan fejlesztik a zenei hallást és a ritmusérzéket. 

 

Az első babahangszerek legyenek rájuk tervezett méretűek és minőségűek. Mivel gyerekeknek készülnek, a vidám kinézet is elvárás. Legyenek színesek, könnyen kezelhetőek, kedvcsinálóak egy kis improvizációra. 

Otthonunkban kedves dallamokkal támogathatjuk a zenei fejlesztést, amin keresztül elérhetőek a szociális és érzelmi kompetenciák is. Az altatódalok, a dúdolás, a zenélő játékok meghozzák a kedvet a közös zenéléshez. Már kilenc hónapos kortól meglephetjük csemeténket pár babahangszerrel.

Milyen hangszeren gyakoroljunk?

A bölcsiben, oviban elsősorban a furulyát, gitárt, csörgőt, xilofont ismertetik meg velük, de a hangszerek világa ennél jóval bővebb. Áruházunkban változatos hangszereket kínálunk. A Djeco hangszereket könnyű megszólaltatni. A közismertebb, apró kezecskékbe igazodó dob, cintányér, szintetizátor, mini zongora mellett csörgődob, maracas, zenetojás, banjo, fütyülőmadár és zenedoboz is kapható, sőt egész hangszerkészletet is vásárolhattok, mely tramourine-t, castanettet, maracast vagy cimbalmot és ruirot tartalmaz. Vajon mindről tudod, milyen hangszer? Ideje utánajárni!

A Confetti kasztanyetta kiváló ritmusfejlesztő. Nyeles változatban a nyeles csörgőhöz hasonlóan remek kedvcsináló a zenéléshez. A sokszínű csörgődob is remek első ritmushangszer. A Tattoo húzható xilofon minőségi kivitelezésű Janod termék. Sétálni és zenélni segíti a legkisebbeket. 

A nagyobb gyerekeknek mikrofonos szelfibotot ajánlunk, amivel komplett klippeket vehetnek fel az általuk előadott zenékhez. Ez végleg megpecsételi a zenével kötött barátságukat, hiszen megnyitja előttük a lehetőséget, hogy a zenén keresztül másban is kipróbálják magukat.

 

Kevesebb
HALILIT, CSÖRGŐHENGER
Halilit

Raktáron
2 790 Ft
Janod 05164 Zeneasztal Pure
10 990 Ft
Djeco 6010 Színes furulya Recorder
3 860 Ft
Új
M&D, HANGSZEREK, KEMPINGEZŐ HANGSZERKÉSZLET
10 940 Ft
Új
Janod 07619 Napsütés Fém xylofon
5 590 Ft
Új
Janod 07616 Napsütés Zeneasztal
8 590 Ft
Új
Janod 07636 Napsütés Ukuele
8 990 Ft
HALILIT, VONATKÜRT
Halilit

Raktáron
2 170 Ft
HALILIT, XILOFON
Halilit

Raktáron
6 240 Ft
HALILIT, BÉBI TAMBURIN (TÖBBFÉLE)
3 110 Ft
HALILIT, RUMBATÖK (MARACAS)
2 330 Ft
HALILIT, BÉBI DOB
Halilit

Raktáron
5 150 Ft
HALILIT, BÉBI BONGÓ
Halilit

Raktáron
5 150 Ft
28
%
Bburago Jr. - teherautó gitárral
Akciós ár5 390 FtEredeti ár: 7 490 Ft
Összesen 32 termék / 2 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres