Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Díszcsomagoló

Összesen 126 termék / 7 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Díszcsomagoló leírása

Díszcsomagoló

 

Ajándékozni jó. Hogy ajándékozóként is kellemesen érezzük magunkat, díszcsomagolásra van szükség. A kézügyességgel megáldottak ilyenkor sem esnek kétségbe. Mindenki másnak ott vannak a Cardex, a legismertebb ajándéktasak-gyártó tartós papírtáskái.
Áruházunk ajándékdobozokat és egyéb, Nebulous és TopModel gyártmányú, díszcsomagolásra alkalmas díszzacskókat és különféle méretű papírtasakokat is forgalmaz, melyek a vásárolt játékokkal harmonizáló kivitelben kerülnek megalkotásra. Mert az ajándék akkor öröm, ha megadjuk a módját.

Több


 

Mindig akad valami ürügy, hogy egy aprósággal megajándékozzuk gyerekeinket. Hiszen megérdemlik. Nem is kell ehhez nagy dolgokban gondolnunk. A kisgyerekek ugyanakkor kevésbé értékelik a külcsínt, jobban érdekli őket az, ami az ajándékdobozban van. Ha nem tudsz régi újságpapírból vagy kottákból ragasztópisztoly segítségével álomszép dekorációt készíteni a csomagolásra, akkor se ijedj meg. Ha vállalható kompromisszumra vágysz, válaszd ajándéktasakjainkat, amikkel személyre szabhatod az ajándékodat.

Felnőtteknek való ajándékozáskor az őszinte odafigyelés jele, ha olyan csomagolást választasz, ami illik a megajándékozott életkorához, neméhez és stílusához is. Ha ráadásul a dísztasak és az üdvözlőlap is harmonizál egymással, az a rendkívüli figyelmesség jele. Számukra környezettudatos csomagolási módok javasoltak, mint amilyenek a tartós és többször is újrahasználható csomagolótasakok. 

Dísztasakok nagy választéka

Áruházunk minden játékához tudsz dísztasakot választani kínálatunkból. Érdemes már a vásárláskor kiválasztani a megfelelő méretet, mert akkor a csomag kézbesítését követően azonnal tovább tudjátok adni a rég várt ajándékot.

Óriási kínálatunkban megtalálhatók a legismertebb mesehősökkel díszített, visszafogott színű tasakok mellett a fiúsabbra, illetve lányosabbra tervezett minták is. Igyekeztünk a hagyományos boltok kínálatában megszokotthoz képest fiatalosabb dizájnt szerepeltetni, hiszen alapvetően gyerekeknek kínáljuk termékeinket. Az életkortól függően eltérő karaktereket ábrázoló tasakok között minden korosztály számára kínálunk mintás táskákat. A választék folyamatosan frissül, hogy mindig a legújabb trendeknek megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani számotokra.

A normál kivitelű tasakok mellett igyekszünk nagyobb méretű játékainkhoz illeszkedő díszcsomagolót is tartani. A dísztasakok álló és fekvő kivitelben készültek, így stílusos megoldást nyújtanak a különféle játékok csomagolásához.

Egyéb díszcsomagolók

Az ajándékok csomagolása ízléses díszdobozba is történhet. A gyerekeknek szánt csomagolóanyagok közül a világhírű mesefigurákkal és látványos motívumokkal díszítettek a népszerűek, ilyeneket találtok nálunk. És persze vannak állatos dísztasakjaink is, amikkel örömet szerezhetsz minden állatbarát ismerősödnek! Tartós kivitelű csomagolóink több alkalommal is újrahasznosíthatóak, végleges elhasználódáskor pedig szelektíven gyűjthetőek.

A tasakok mellett kiváló minőségű díszcsomagoló íveket is választhattok áruházunkban. A tekercsenként 100 x 70 centiméteres méretben készülő, fiatalos mintákkal díszített csomagolóanyagok különösen alkalmasak a nagyobb méretű, esetleg szabálytalan alakú ajándékok dekoratív csomagolására. Hátrányuk, hogy a méretre vágás, hajtás és ragasztás után már nem igazán lehet újra felhasználni őket, de a szelektív kezelésük ugyanakkor mindenképp ajánlott. 

 

Kevesebb
Összesen 126 termék / 7 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres