Díszcsomagoló

Ajándékozni jó. Hogy ajándékozóként is kellemesen érezzük magunkat, díszcsomagolásra van szükség. A kézügyességgel megáldottak ilyenkor sem esnek kétségbe. Mindenki másnak ott vannak a Cardex, a legismertebb ajándéktasak-gyártó tartós papírtáskái.
Áruházunk ajándékdobozokat és egyéb, Nebulous és TopModel gyártmányú, díszcsomagolásra alkalmas díszzacskókat és különféle méretű papírtasakokat is forgalmaz, melyek a vásárolt játékokkal harmonizáló kivitelben kerülnek megalkotásra. Mert az ajándék akkor öröm, ha megadjuk a módját.

Mindig akad valami ürügy, hogy egy aprósággal megajándékozzuk gyerekeinket. Hiszen megérdemlik. Nem is kell ehhez nagy dolgokban gondolnunk. A kisgyerekek ugyanakkor kevésbé értékelik a külcsínt, jobban érdekli őket az, ami az ajándékdobozban van. Ha nem tudsz régi újságpapírból vagy kottákból ragasztópisztoly segítségével álomszép dekorációt készíteni a csomagolásra, akkor se ijedj meg. Ha vállalható kompromisszumra vágysz, válaszd ajándéktasakjainkat, amikkel személyre szabhatod az ajándékodat.

Felnőtteknek való ajándékozáskor az őszinte odafigyelés jele, ha olyan csomagolást választasz, ami illik a megajándékozott életkorához, neméhez és stílusához is. Ha ráadásul a dísztasak és az üdvözlőlap is harmonizál egymással, az a rendkívüli figyelmesség jele. Számukra környezettudatos csomagolási módok javasoltak, mint amilyenek a tartós és többször is újrahasználható csomagolótasakok. 

Dísztasakok nagy választéka

Áruházunk minden játékához tudsz dísztasakot választani kínálatunkból. Érdemes már a vásárláskor kiválasztani a megfelelő méretet, mert akkor a csomag kézbesítését követően azonnal tovább tudjátok adni a rég várt ajándékot.

Óriási kínálatunkban megtalálhatók a legismertebb mesehősökkel díszített, visszafogott színű tasakok mellett a fiúsabbra, illetve lányosabbra tervezett minták is. Igyekeztünk a hagyományos boltok kínálatában megszokotthoz képest fiatalosabb dizájnt szerepeltetni, hiszen alapvetően gyerekeknek kínáljuk termékeinket. Az életkortól függően eltérő karaktereket ábrázoló tasakok között minden korosztály számára kínálunk mintás táskákat. A választék folyamatosan frissül, hogy mindig a legújabb trendeknek megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani számotokra.

A normál kivitelű tasakok mellett igyekszünk nagyobb méretű játékainkhoz illeszkedő díszcsomagolót is tartani. A dísztasakok álló és fekvő kivitelben készültek, így stílusos megoldást nyújtanak a különféle játékok csomagolásához.

Egyéb díszcsomagolók

Az ajándékok csomagolása ízléses díszdobozba is történhet. A gyerekeknek szánt csomagolóanyagok közül a világhírű mesefigurákkal és látványos motívumokkal díszítettek a népszerűek, ilyeneket találtok nálunk. És persze vannak állatos dísztasakjaink is, amikkel örömet szerezhetsz minden állatbarát ismerősödnek! Tartós kivitelű csomagolóink több alkalommal is újrahasznosíthatóak, végleges elhasználódáskor pedig szelektíven gyűjthetőek.

A tasakok mellett kiváló minőségű díszcsomagoló íveket is választhattok áruházunkban. A tekercsenként 100 x 70 centiméteres méretben készülő, fiatalos mintákkal díszített csomagolóanyagok különösen alkalmasak a nagyobb méretű, esetleg szabálytalan alakú ajándékok dekoratív csomagolására. Hátrányuk, hogy a méretre vágás, hajtás és ragasztás után már nem igazán lehet újra felhasználni őket, de a szelektív kezelésük ugyanakkor mindenképp ajánlott.