Csillám tetoválás , smink és ékszer

A gyerekek mindig nagyon várják a következő szülinapjukat. Általában előre eltervezik, hogy milyen bulit szeretnének. A gyerekzsúrok és a csajos délutánok kedvelt időtöltése a csillámtetkó-készítés. Választhattok lemosható vagy 7-14 napig tartó csillámtetoválást számtalan sablon alapján.
A Glitza márka termékei ennek a szórakoztató játéknak a matricázható változatai. Nálunk Ti is kipróbálhatjátok. Díszítsétek fel kedvetekre a dolgaitokat. A bőrbarát ragasztóval rögzíthető színes mintákat nem csak lányoknak, hanem fiúknak és felnőtteknek is ajánljuk!

Gyerekbulik 

Amikor a gyerekek egy évvel idősebbek lesznek, sok szülőnek muszáj eleget tennie a kérésüknek, és szervezni egy olyan bulit, amin mindenki jól érzi magát. Egy bulit csak akkor nehéz megszervezni, ha nincs elképzelésed róla. Álljon hát itt pár ötlet! 

Aki győzi szusszal, a legtöbb dolgot saját kezűleg is elkészítheti. Ám ha valaki mégse szeretne felfordulást otthon, arra is számtalan lehetőség van már, hogy más helyszínen tartsunk bulit, megúszva a takarítás és a romeltakarítás feladatát. Mert abban ne kételkedjünk, hogy ahol egy csapat óvodás vagy kisiskolás megjelenik, ott nem minden marad épségben.

Ha mindezek ismeretében mégse szeretnéd külső helyszínre cipelni a srácokat, igyekezz érdekes és változatos elfoglaltságokkal lefoglalni őket. Hívhatsz a házhoz animátorokat, akik beöltöznek bohócnak, bűvészkednek vagy lufit hajtogatnak, és a gyöngyfűzéstől az arcfestésig számos kézműves foglalkozást biztosítanak.

A kerti bulik nagy kedvence a vízipisztoly. Vagy akár rendelhetsz ugrálóvárat is, ha pedig medence is van, biztos lehetsz benne, hogy mindenki a szabadban tölti majd el az idejét.

Mivel foglald le őket?

Témakörönként is lehet bulit szervezni, vagy hívhattok ismert embereket is meglepetés vendégnek. Interaktív játékokkal, zenével és táncos foglalkozásokkal bármilyen helyszínen egyedi, különleges hangulatot varázsolhatsz, és felejthetetlen élményt nyújthatsz minden meghívottnak.

 Az apróságok szeretik a sátrazást is. Ehhez még csak játéksátor se kell, elég, ha egy kifeszített kötélre felerősítesz egy nagyméretű lepedőt. Elterjedt „zsúros” játék a Pinata is. Ezt a mexikói hagyományra épülő, édességgel megrakott játékot addig kell bottal ütni, míg hozzá nem fértek a tartalmához.

 Kérhetitek azt is, hogy egy ügyes kezű anyuka, mint sminkes, mindenkire csillámtetkókat varázsoljon. A felhasznált bőrbarát anyagok élénk színe garantálja, hogy minden minta a gyerekek kívánságaihoz, egyéniségéhez igazítva készüljön el. A 2,5 ml kiszerelésben kapható csillámpor vízálló kozmetikai csillám, ami a tetováláson kívül körömdíszítéshez is használható. Talán nektek is van otthon, és már csak pár sablon meg ragasztó kell a bulihangulathoz. Az arcfestés mellett ez az egyik legkedveltebb játék ilyenkor, mindig hosszú sor várakozik előtte. 

A Glitzával egyedi csillámtetoválásokat készíthetsz

A csillámtetkók matricázásra szolgáló fajtája a Glitza, amivel valóban egyedi, varázslatos tetoválásokat tudsz alkotni. Ezeket matricaként is fel tudod ragasztani szinte bárhová. Bőrön, textilen, ruhákon és a kedvenc tárgyaidon is megjelenhetnek a csillámtetkók. Lepd meg magad vagy gyermekeidet egy csillámmal borított partival. A készletek rengeteg öntapadós matricát, csipeszt, színes mintákat és csillámport is tartalmaznak, amikkel elkészítheted álmaid tetoválását. Ha valamiből kifogytok, keressétek az utántöltőket, szuper új minták és sokféle szuper szín vár rátok!