Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Mágneses játék

Összesen 66 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Mágneses játék leírása

Ha a tökéletes utazójátékot keresed, ismertesd meg gyermekeiddel a mágneses játékokat. A mágnes különleges dolog. Felnőttként is szeretünk játszani az egymást vonzó vagy taszító részekkel, amik megkönnyítik a játékgyártók dolgát, mert nem kell rögzítésről gondoskodniuk az apró alkatrészeiknél, a fizika törvényszerűségei megoldják ezt helyettük.

Több

 

Áruházunkban mágneses építőjátékokat, az öltöztetőjátékok mintájára készült kreatív kirakókat és mágnestáblákat is találtok, amikkel akár útközben is biztonságosan játszhattok.


 

Gondoljunk egy játékra és képzeljük el, hogy a mágnesnek is szerepe van benne. A mágnes szinte bármilyen játékba bevonható, hogy egy kicsit izgalmasabbá tegyük. A hagyományos papír vagy fa alapanyagú kirakók, összeilleszthető részekből álló játékok helyett mágneses részekből is megvalósíthatók ugyanazok a játékok, amik révén izgalmasabb és hosszabb életűek lesznek, mert nem ragasztással vagy pattintással kell egymáshoz illeszteni az elemeket.

 

A mágneses játékok otthon is érdekesek, de utazások alatt vannak igazán a segítségünkre. Ha hosszabb várakozásra, útra készülünk gyerekkel, muszáj kreatívan előre eltervezni, mivel fogjuk elütni az időt. A nyűgös és unatkozó gyerek ugyanis nem könnyíti meg a szülők dolgát. Vagyis ha nem szeretnénk, hogy a telefon vagy tablet szórakoztassa egész úton, válogassunk a fizika csodálatos törvényein alapuló játékok közül. Nálunk csak szülőként is élvezetes játékokkal találkozhattok.

 

A hosszabb autós utakon vagy várótermi tartózkodás alatt a visszafogott énekléshez, mondókázáshoz vagy szóláncalkotáshoz semmi kiegészítő nem szükséges. Kipróbálhatjátok a tippelős játékokat, kereshettek bizonyos márkájú vagy színű autókat, meghatározott nyelvű turistákat is, de ha már kifogytatok az ötletekből, a különféle mágneses játékok segítenek.

 

Kütyük nélkül is lehetséges lefoglalni a gyerekeket

 

A kézügyességet, finommotorikát és gondolkodást is fejlesztő játékok remekül lekötik a türelmetlen gyerekeket. A Janod mágneses játékaival próbára tehetitek a kreativitásotokat, és biztosan nyertek vele pár órát, ami általában pont elég a nyugodt utazáshoz.

A kis fémdobozos játékok kifejezetten utazáshoz lettek kialakítva. Ezekben a gyerekek különböző karaktereket alkothatnak a mágneses alaplapon a kiegészítőkből. A kreatív öltöztető játék mintájára megalkotott emberi testet bemutató játékban testünk részeit kell összeállítani, ami vicces és tanulságos elfoglaltság. 

A kisebbeknek mágnestáblára tehető figurák, betűk, számok ajánlottak. A figurák játékos színvilága élénkíti a képzelőerejüket. A kis ovisok még hajlamosak az iskolai fejlesztést is játéknak felfogni, így sem a nevük kirakása, sem a mágnestáblás történetmesélés nem idegen tőlük. 

 

Nem mindennapi mágneses játékok 

 

A Geomag mágneses építőjáték készleteiben található színes mágneses rudakból bármilyen alakzat megépíthető az erős mágneseknek köszönhetően. Káprázatos alakzatok hozhatók létre, melyeket a mágnes ereje stabilan összetart.

Ha otthon kezdetek neki a mágnesekkel való játéknak, válasszátok az egyszerű mágneses korongokat, amikből egy kis fantázia segítségével saját elképezéseitek alapján készült hűtőmágneseket, egyedi játékokat készíthettek, de akár mágneses könyvjelzőket vagy függönyelkötőket is csinálhattok, amiknek nagy hasznát veszitek. Áruházunkban - nevünkhöz hűen - érdekes és izgalmas mágneses játékot találtok, győzzetek csak válogatni közülük.

Kevesebb
Összesen 66 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres