Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Mágneses játék

Összesen 68 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Mágneses játék leírása

Ha a tökéletes utazójátékot keresed, ismertesd meg gyermekeiddel a mágneses játékokat. A mágnes különleges dolog. Felnőttként is szeretünk játszani az egymást vonzó vagy taszító részekkel, amik megkönnyítik a játékgyártók dolgát, mert nem kell rögzítésről gondoskodniuk az apró alkatrészeiknél, a fizika törvényszerűségei megoldják ezt helyettük.

Több

 

Áruházunkban mágneses építőjátékokat, az öltöztetőjátékok mintájára készült kreatív kirakókat és mágnestáblákat is találtok, amikkel akár útközben is biztonságosan játszhattok.


 

Gondoljunk egy játékra és képzeljük el, hogy a mágnesnek is szerepe van benne. A mágnes szinte bármilyen játékba bevonható, hogy egy kicsit izgalmasabbá tegyük. A hagyományos papír vagy fa alapanyagú kirakók, összeilleszthető részekből álló játékok helyett mágneses részekből is megvalósíthatók ugyanazok a játékok, amik révén izgalmasabb és hosszabb életűek lesznek, mert nem ragasztással vagy pattintással kell egymáshoz illeszteni az elemeket.

 

A mágneses játékok otthon is érdekesek, de utazások alatt vannak igazán a segítségünkre. Ha hosszabb várakozásra, útra készülünk gyerekkel, muszáj kreatívan előre eltervezni, mivel fogjuk elütni az időt. A nyűgös és unatkozó gyerek ugyanis nem könnyíti meg a szülők dolgát. Vagyis ha nem szeretnénk, hogy a telefon vagy tablet szórakoztassa egész úton, válogassunk a fizika csodálatos törvényein alapuló játékok közül. Nálunk csak szülőként is élvezetes játékokkal találkozhattok.

 

A hosszabb autós utakon vagy várótermi tartózkodás alatt a visszafogott énekléshez, mondókázáshoz vagy szóláncalkotáshoz semmi kiegészítő nem szükséges. Kipróbálhatjátok a tippelős játékokat, kereshettek bizonyos márkájú vagy színű autókat, meghatározott nyelvű turistákat is, de ha már kifogytatok az ötletekből, a különféle mágneses játékok segítenek.

 

Kütyük nélkül is lehetséges lefoglalni a gyerekeket

 

A kézügyességet, finommotorikát és gondolkodást is fejlesztő játékok remekül lekötik a türelmetlen gyerekeket. A Janod mágneses játékaival próbára tehetitek a kreativitásotokat, és biztosan nyertek vele pár órát, ami általában pont elég a nyugodt utazáshoz.

A kis fémdobozos játékok kifejezetten utazáshoz lettek kialakítva. Ezekben a gyerekek különböző karaktereket alkothatnak a mágneses alaplapon a kiegészítőkből. A kreatív öltöztető játék mintájára megalkotott emberi testet bemutató játékban testünk részeit kell összeállítani, ami vicces és tanulságos elfoglaltság. 

A kisebbeknek mágnestáblára tehető figurák, betűk, számok ajánlottak. A figurák játékos színvilága élénkíti a képzelőerejüket. A kis ovisok még hajlamosak az iskolai fejlesztést is játéknak felfogni, így sem a nevük kirakása, sem a mágnestáblás történetmesélés nem idegen tőlük. 

 

Nem mindennapi mágneses játékok 

 

A Geomag mágneses építőjáték készleteiben található színes mágneses rudakból bármilyen alakzat megépíthető az erős mágneseknek köszönhetően. Káprázatos alakzatok hozhatók létre, melyeket a mágnes ereje stabilan összetart.

Ha otthon kezdetek neki a mágnesekkel való játéknak, válasszátok az egyszerű mágneses korongokat, amikből egy kis fantázia segítségével saját elképezéseitek alapján készült hűtőmágneseket, egyedi játékokat készíthettek, de akár mágneses könyvjelzőket vagy függönyelkötőket is csinálhattok, amiknek nagy hasznát veszitek. Áruházunkban - nevünkhöz hűen - érdekes és izgalmas mágneses játékot találtok, győzzetek csak válogatni közülük.

Kevesebb
Új
M&D, MÁGNESES PUZZLE, FARM
Melissa & Doug

Raktáron
3 580 Ft
14
%
Mágnes korong, 15mm, 36 db Playbox
Akciós ár655 FtEredeti ár: 770 Ft
Új
M&D, MÁGNESES PUZZLE, HERCEGNŐK
Melissa & Doug

Raktáron
3 580 Ft
Új
M&D, MÁGNESES PUZZLE, JÁRMŰVEK
Melissa & Doug

Raktáron
3 580 Ft
Új
PC Mágneses Utazó bingó társasjáték
1 990 Ft
Új
Geomag MAGICUBE Insects
5 490 Ft
Janod 08182 Mágneses formák Kert
4 390 Ft
15
%
Mágnescsík, 12.5 mm * 5 m Playbox
Akciós ár1 581 FtEredeti ár: 1 860 Ft
Janod 08157 Farm mágnesek-db
4 390 Ft
Új
Geomag Classic Panel 114db
23 990 Ft
Új
Geomag MagiCube Peppa malac
4 990 Ft
Új
Geomag MAGICUBE Fruit
Geomag

Raktáron
5 490 Ft
Új
Geomag MAGICUBE Animal Friends
5 490 Ft
34
%
Eurekakids 68217008 Mágneses Szó Felfedezés
Akciós ár4 590 FtEredeti ár: 6 990 Ft
20
%
Eurekakids 691840059 Mágneses horgász játék
Akciós ár5 192 FtEredeti ár: 6 490 Ft
20
%
Eurekakids 1302004 Mágneses betű készlet - 40 db.
Akciós ár4 632 FtEredeti ár: 5 790 Ft
Összesen 68 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres