Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
Extra Ajánlat

Fajáték

Összesen 194 termék / 10 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Fajáték leírása

 

A fajátékok a fejlesztőjátékok legnépszerűbbjei. Egy minőségi, fából készült játékkal - ami letisztult kinézetének köszönhetően kreativitásra ösztönöz -, egy műanyag sosem tudja felvenni a versenyt. Az első pár évben adjuk a babáknak, mivel a fogzás miatt ekkor mindent a szájukba vesznek, ezért a játékoknak meg kell felelniük a legszigorúbb követelményeknek is, csak a babák számára biztonságos festékkel lehet színezni őket. 

Több

 

Gurulós, beillesztős, építőjáték vagy formabedobós? Egyre megy! A változatos fajtájú fajátékok minden készséget megmozgatnak.


 

A digitális világban a gyerekek folyamatos ingerekhez vannak szokva. Mesefilmek, reklámok között nőnek fel, emiatt nagyon fontos, hogy minden nap le tudják vezetni az ezek által keltett rossz érzéseket magukban, vagyis foglalkozzanak valami nyugtató, alkotó tevékenységgel, és legyenek egyszerű, természetes anyagú játékaik. Sőt, amennyiben lehetőséges, az első pár évben inkább ezek legyenek túlsúlyban, mivel igazoltan jó hatással vannak a kreativitásra, a logikus gondolkodásra és a kézügyességre.

 

Csak teljesen natúr vagy egészséges lakkal, festékkel színezett fajátékot vegyél a kisbabáknak, vagy kérd ajándékba, ami nem veszélyes rájuk akkor sem, ha megkóstolják.

 

Fejlesztés fajátékokkal

 

A szárnyaló fantázia kibontakoztatása nem ördöngösség. A fajátékok nem részletgazdagok, ezért bármilyen szerepben megállják a helyüket. Ezekkel az egyszerűbb kivitelű játékokkal már a kisgyerekek is nagy örömmel játszanak.

 

Egy egyszerű figura, amibe bármit beleképzelhetnek, képes megmozgatni a fantáziát, és egész történeteket eljátszanak vele. A természetes anyagú játékokkal nem egy készen kapott szerepet játszanak tovább a gyerekek, amit éppen ezért gyorsan meg is unnak, hanem saját világot tudnak teremteni a képzeletük segítségével, akárcsak a mesehallgatás, majd később a meseolvasás során, így sosem válik unalmassá számukra a fajáték.

 

Ha szeretnéd gyermekedet igazi alkotó lénnyé fejleszteni, sose adj neki olyan játékot, amit csak a megszabott keretek között lehet használni. Így mindig feltalálja magát, és nem fog unatkozni, ha valamiért magát kell elszórakoztatnia.

 

Mik legyenek az első fajátékok?

 

A legkisebb gyerekeknek gurulós fajátékot, fa hangszereket, különféle egyszerű témakörben készült foganytús formabeillesztőt vagy képkirakót válassz. A fa építőkockákkal sem lőhetsz mellé, azokkal minden gyerek szeret játszani. Talán ez a legtovább használatban lévő fajáték, évek múltán is felhasználható egyéb játékok kiegészítéseként.

 

Az alkotás vágya hajtja a gyerekeket akkor is, amikor egy éves kortól kezdődően élvezettel az egymásra helyezhető toronyépítő elemekből építkeznek. Szerencsére remekül el lehet ütni velük az időt még felnőttként is. 

 

Az építőjátékokkal a gyerekek különféle szerkezeteket hoznak létre. A színezett kockák változatos formái, a kisvasút, a babaházak, játékhangszerek, a háztartásból merített tematikájú öltöztetős és konyhai játékok, a játékkonyha, mesefigurás formabeillesztős puzzle és a fa járművek is a kedvencek közé tartoznak. A készségfejlesztő labirintus és a húzogatós ügyességi játékok is sokáig használhatók, mindegyik más készségek elmélyítésére szolgál. 

Áruházunk változatos fából készült játékkínálattal törekszik arra, hogy minden családdal megismertesse a fejlesztő fajátékok nagy választékát. Válogass oldalainkról! Nálunk valóban tartós, készségfejlesztő fajátékokat találsz, amik még szülőként is élvezetesek.

Kevesebb
20
%
Elemes tehermozdony 33214 Brio
Akciós ár6 712 FtEredeti ár: 8 390 Ft
20
%
Smart Tech emelkedő híd 33961 Brio
Akciós ár8 792 FtEredeti ár: 10 990 Ft
20
%
Totyi kocsi másképp 31351 Brio ex
Akciós ár11 992 FtEredeti ár: 14 990 Ft
Horgász szett 03062 Janod
5 890 Ft
Új
Knights - Ze Black Castel
19 990 Ft
Számolni tanulok  05071 Janod
8 290 Ft
20
%
Gőzmozdony 33557 Brio
Akciós ár6 232 FtEredeti ár: 7 790 Ft
Erdei mágnes labirintus 05311 Janod
5 890 Ft
Story kalóz szett  08580 Janod
2 990 Ft
20
%
Faszállító teherautó 33657 Brio
Akciós ár3 112 FtEredeti ár: 3 890 Ft
20
%
Vagon és rinocérosz 33968 Brio
Akciós ár2 952 FtEredeti ár: 3 690 Ft
20
%
Rakodó jármű 33436 Brio
Akciós ár2 952 FtEredeti ár: 3 690 Ft
Kockakirakó - CubaBasic
3 190 Ft
M&D, FAJÁTÉK, AUTÓMOSÓ ÉS GARÁZS
9 220 Ft
Összesen 194 termék / 10 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres

Már külföldre is szállítunk

Bezár