Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Építőjáték , építőkocka

Összesen 177 termék / 9 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Építőjáték , építőkocka leírása

A gyermeknevelés nagy kihívása, hogy a fejlesztést és tanulást szórakoztatóvá tegyük. Nem egyszerű olyan játékot találni, ami minden elvárásnak megfelel, az építős játékok azonban határozottan ebbe a kategóriába tartoznak. Az építkezés során fém-, fa- vagy műanyag elemekből csodálatos alkotásokat hozunk létre, konstruálunk, ami valódi örömforrás.
Az építőjátékok ösztönzik a gyermeki kreativitást, mellyel együtt a megfigyelés, az emlékezet, képzelet, problémamegoldás, esztétikai érzék és kézügyesség is észrevétlenül fejlődik.

Több


Építős játékok a kínálatunkban

A gyerekek ösztönösen szeretnek építeni. A variálható elemekből álló építőjátékokkal szabadon alkothatnak, és megvalósíthatják elképzeléseiket. Az alkotás pozitívan befolyásolja a kreativitást, a kézügyességet, fejleszti az önkifejezést, a logikát, és kitartásra nevel. Egy szóval a fejlesztés nélkülözhetetlen eleme, ezért mindenképp ismertesd meg gyermekedet ezekkel a nagyszerű játékokkal.

Választhatunk hagyományos építőszetteket nekik, ahol különféle elemekből kell saját építményt, járművet vagy figurát létrehozni. Az elemek lehetnek szívószálak, műanyag kockák, patentok vagy akár fogaskerekek is. A Volubo figurák számtalan variációs lehetőséget hordoznak magukban. A színes, egymáshoz derékszögben kapcsolható építőelemekből számtalan figurát lehet építeni. 

Fa építőjátékok

A fa építős játékok közé tartozik bármilyen fából készült, elemekből összeállítható játék. Rendkívül változatos formái lehetnek: a lóistálló, kalapácsoló játék vagy a képkirakó játék is ide sorolható.

A Brio motoros építőszettje segítségével fa- és műanyag elemekből csavarozással építhetünk. A műanyag csavarokkal gyorsan összeállíthatunk bármilyen járművet vagy formát, ez nagy figyelmet és kézügyességet igényel. Az alkotással pedig összekapcsolódik a személyiségfejlődéshez nélkülözhetetlen szerepjáték. A gyerkőcök úgyis szeretik utánozni apát. Szerencsére az ilyen játékokkal felnőttként is jókat lehet játszani. 

 

A színes fa építőkocka is nagyszerű építőjáték az egész családnak. Sok éven át építhettek belőle tornyot, várat, házat vagy bútorokat. Csak találjátok ki, mit szeretnétek, és építsétek meg!

 

Mágneses építőjátékok 

 

A mágneses vagy ragasztós öltöztetős játékok speciális építőjátékok, amikkel egy ember- vagy állatfigurát kell többféle ruha közül válogatva felöltöztetni. Ez a minden bölcsis és ovis számára remek szórakozást nyújtó játék segíti az évszakok, a napirend és a ruhadarabok megismerését. A fűzős játékkal pedig gyakorolhatják a cipőfűzést, és fejleszthetik a finommotorikát.

 

A legismertebb mágneses építőjáték a Geomag, ami remek szórakozást nyújt. A nagyobb korosztály játéka a láthatatlan fizikai összefüggések kipróbálására épül. A kisebbek a mágneses betűkirakóval vagy a mágneses puzzleként összeépíthető Janod játékokkal foglalhatják le magukat.

 

A húzogatós és szabadeséses golyópályák szintén nagy kedvencek. A pálya megépítése után következik csak az igazi móka. Lesni, jól építették-e meg a pályát, vagy valami javításra szorul-e. Segítségével megértik a dolgok összefüggéseit, és képesek lesznek javítani, ha valami nem jól sikerült. 

Asoblock patentépítő játék

A hajtólánc szemekhez hasonló építőelemekből álló játék során, csuklókapcsainak köszönhetően, a láncszemek bármilyen irányban elmozdulhatnak, így olyan formát építhet belőle a gyermek, amilyet szeretne. 2D és 3D építés is lehetséges a Chieblo elemeiből. A gyerekek élvezik, ahogyan ötleteik életre kelnek.

 

Kevesebb
Új
60
%
Mega Bloks első építőm erdei barátok
Akciós ár390 FtEredeti ár: 990 Ft
Új
60
%
MEGA BLOKS ÉPÍTŐJÁTÉK FIRST BUILDERS DÍNÓ
Akciós ár390 FtEredeti ár: 990 Ft
Új
Geomag MAGICUBE Insects
5 490 Ft
Új
Geomag Mechanics Motion compass 35db
5 190 Ft
M&D, KREATÍV JÁTÉK, AUTÓ SOROLÓ
10 990 Ft
39
%
Janod 08046 Egyensúlyozó  játék- lajhár
Akciós ár4 990 FtEredeti ár: 8 190 Ft
50
%
Brick Trick - Istálló S
Akciós ár1 990 FtEredeti ár: 4 030 Ft
Új
Geomag Classic Panel 114db
23 990 Ft
Új
Geomag Pro-L 110db
Geomag

Raktáron
23 990 Ft
Új
Geomag MagiCube Peppa malac
4 990 Ft
Új
Geomag MAGICUBE Fruit
Geomag

Raktáron
5 490 Ft
Új
Geomag MAGICUBE Animal Friends
5 490 Ft
Új
Geomag Supercolor Panels Recycled 78 db
16 990 Ft
Új
Geomag Supercolor Panels Recycled 52 db
11 990 Ft
Új
Geomag Panels 114db
Geomag

Raktáron
21 990 Ft
Új
Geomag panel csillogós 68db
12 590 Ft
Összesen 177 termék / 9 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres