Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Bébijáték

Összesen 576 termék / 29 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Bébijáték leírása

A csecsemőknek viszonylag egyszerű játékot választani. Ha szeretnél valamit vinni a bababuliba, válassz nagymozgásokat fejlesztő bébijátékokat. Lehetőleg könnyen tisztítható vagy fából készült játékot ajándékozz a babának, mivel az első időben még mindent a szájukba vesznek. A fogzási fájdalom csökkentésére és a kellemetlen ínyfeszülésre rágókát is vihetsz, ami csökkenti az érzékenységet.
Mivel a látás, hallás és térbeli tájékozódás ebben az időszakban fejlődik legjobban, olyan játékokkal érdemes körbevenni őket, amik szórakoztatóak és hasznosak is. 

Több


Bébijátékok kicsiknek

 

Az első évben különösen ügyelni kell arra, hogy minőségi fejlesztőjátékot szerezz be a kisbabádnak, amit nyugodtan a szájába vehet. Az első pár hónapban az egyre élénkebb kisbabák figyelmét a színes, csörgő, zörgő és guruló fejlesztőjátékok, labdák és kisautók keltik fel leginkább. Minden játék segíti a csecsemő látásának, hallásának, térbeli tájékozódásának és tapintásának fejlesztését. Ezek a legdinamikusabban fejlődő készségek a kisgyerekek hároméves koráig. 

 

A puha csücsközőket jó érzés magukhoz ölelni, a kiságyra szerelhető textiljátékok pedig lekötik a babák figyelmét. Pár hónapos kortól az izgalmas játékokkal felszerelt, kellemes dallamokat játszó játszószőnyeget is érdemes kipróbálni, ami tökéletes választás a mozgásfejlődés beindítására. Ez az értelmi fejlődés alapja is egyben, ezért különösen fontos, hogy minél változatosabb mozgásformák jelenjenek meg a gyerekek fejlődésében. 

 

A fejlesztés a bébijátékon keresztül hatékony

 

A praktikus játszószőnyegen a babák szabadon mozoghatnak és biztonságos körülmények között fedezhetik fel a világot. A kúszás, mászás a sikeres iskolás időszak alapja is, ezért minél hamarabb átesnek ezeken, annál kevesebb problémájuk lesz a tanulásban. Értelmi működésünk az érzékelés, észlelés és figyelem, valamint az emlékezés, képzelet és gondolkodás kooperációján alapul. Ezeket az első pár évben mozgással lehet hatékonyan fejleszteni. 

 

A készségfejlesztő játékok népszerű fajtái a tologatós, húzogatós fajátékok, amik változatos formákat ölthetnek. A Brio kisautói, készségfejlesztő csörgőlabdái és az összeillesztős Djeco fajátékok és kirakók a legkedveltebbek ennél a korosztálynál. A Fisher Price minőségi játékai is végigkísérik a kisbabákat. A szülők korosztálya által is ismert formabeillesztős játéktól az interaktív figurákig vagy az építőkockákig számtalan népszerű játékot gyártanak évtizedek óta, ahogy az egymásra rakható vagy a toronyépítő fajátékok is ajánlottak a kicsiknek.

 

A mozgó, guruló kisautók is fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt, edzik a figyelmet, ezért jó, ha mindig a baba közelében vannak. A nagymozgások fejlesztésére való játékok mellett ezek a kisebb játékok azért fontosak, mert az apró kezecskék ügyetlen mozdulataival a kéz finommotorikáját is fejlesztik. 

 

Ezenkívül a formabeillesztős játékok is erősen ajánlottak ebben az időszakban. A meseszerű mintákkal díszített, változatos formájú játékfigurák megnevezése és a mondókázással való összekötés fejleszti a verbális képességeket. 

A változatos elemekből álló építőjátékból bármi építhető, amit csak a gyermeki fantázia megálmod. Ez is játékosan fejleszti a figyelmet és a kézügyességet, nem is csoda, ha minden gyerek imád vele játszani életkortól és nemtől függetlenül. De sokszor az olyan hétköznapi tárgyak is, mint egy műanyag pohár vagy flakon is lehet nekik játék. Merjetek kreatívak lenni. Itt is igaz a mondás, egy újszülöttnek még minden újdonság. 

Kevesebb
MÓKÁS ERDŐ GOLYÓPÁLYA CLEMENTONI
6 190 Ft
Janod 05193 Esőcsináló
4 590 Ft
Janod 08126 Mókus egyensúlyjáték
7 990 Ft
JÁRMŰ- RAKOSGATÓ
Clementoni

Raktáron
3 590 Ft
Új
HALILIT, CSÖRGŐHENGER
Halilit

Raktáron
2 490 Ft
Új
HALILIT, BÉBI DOB
Halilit

Raktáron
4 690 Ft
Új
Janod 04015 MOO és BAA hangdoboz
1 680 Ft
Új
Lilliputiens 83141 ALICE - mini róka
2 990 Ft
5
%
Tanuló tablet Fisher Price
Fisher Price

Raktáron
Akciós ár9 395 FtEredeti ár: 9 890 Ft
Új
HALILIT, BÉBI BONGÓ
Halilit

Raktáron
4 370 Ft
Új
Eurekakids 724001 Smink Készlet - Bagoly
6 390 Ft
Uniszex készségfejlesztő kormány
4 980 Ft
SZERSZÁMOS LÁDA - FORMAILLESZTŐ
3 590 Ft
Összesen 576 termék / 29 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres