Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Játékbaba

Összesen 374 termék / 19 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Játékbaba leírása

A babák a gyerekek legjobb barátai. A velük való beszélgetés ösztönzi a fantáziát és fejleszti a szókincset. E kommunikáció során dolgozzák fel a kicsik az őket ért élményeket, gyakorolják a felnőttek szerepeit, a babák öltöztetése révén pedig fejlődik kézügyességük, így játékos keretek között tanulják a gondoskodást.

 

Ne csak az újszülött babára gondolj! Számtalan babatípus van, hogy minden korosztály megtalálja a neki valót. A szerepjáték fejleszti a személyiséget és a szociális készségeket. Emiatt a babázás minden kisgyerek életébe bele kell, hogy férjen.

Több


 

A babázás végigkíséri az ember történelmét. A föld fából, agyagból, csontból készült játékokat rejt világszerte. Elődeink abból készítettek emberi alakokat, ami elérhető volt. Ki ne emlékezne a nagyi kedvenc kukoricacsuhéból font figurájára? Ezek a kézzel készült játékok nagy becsben voltak tartva, hisz sokszor ez jelentette a gyerekek egyedüli játékát, amivel utánozhatták a felnőtteket. 

 

A kisebb babáknál a játékbaba anyapótlék, ami segíti a leválást. A gyerekek a fülébe suttogják féltve őrzött titkaikat, félelmeiket, megélik a velük történt dolgokat, ezért valódi érzelmekkel ragaszkodnak hozzá. Játékuk árulkodó a szakavatott szemnek. A kedvenc takaróhoz, kendőhöz vagy plüsshöz hasonlóan a gyerekek mindenhova magukkal cipelik a szívükhöz nőtt játékot. Az ovis korosztály számára a babák már a szerepjátékokhoz kellenek. Ehhez már a kifejezőbb arcú hajas babák alkalmasak.

 

Milyen babát válassz?

Minél egyszerűbb kivitelű valami, minél kevésbé kidolgozott a játék, annál jobban ösztönzi a gyerekeket arra, hogy a saját fantáziájukkal töltsék meg az elnagyolt részeket. Őket egyáltalán nem zavarja, ha a figura natúr, nincs kisminkelve. Sőt! Ha mindent készen kapnak, akkor elveszítik a képességüket a rögtönzésre.

A kifejező, kedves arcú babákkal lányok és fiúk is szívesen játszhatnak. A Petit Home család tagjai, a mozgatható végtagú Alice és Xavier ruhája cserélhető, a nagyfiú kutyája pedig mindenhová követi őket. Sok más remek játék mellett a Djeco ezekkel a figurákkal is megmutatta, hogy a babákhoz is ért. És ha nem elégedtek meg egy babával, számtalan gyártó babaháza közül válogathattok. A Janod, a Lego, a Barbie, a Melissa & Doug, a Disney és a Kidkraft vagy a Sylvanian Families babaházai sok-sok kiegészítővel jó pár óra felhőtlen szórakozást ígérnek a család minden tagja számára.

A műanyagok mellett a rongyból vagy textilből készült babák is ugyanolyan népszerűségnek örvendenek, mert semmihez sem fogható puhaságuk bármilyen kisgyermeket le tud venni a lábáról. Könnyűek és gyorsan megszáradnak, ha néhanapján kiruccannak a mosógépbe mártózni egyet.

A babákhoz egy csomó kiegészítő vásárolható külön csomagban. Nem csak használati tárgyak, helyszínek, járművek vagy állatok, hanem szépen kidolgozott ruhadarabok is. 

Nincs is jobb, mint játszva tanulni

A cipzár, patent, tépőzár, a gombolás és a cipőfűzés fortélyainak elsajátításához ugyanis gyakorolni kell. A babázás segíti a finommotorika fejlesztését és az önállóságot. Ha eljátsszuk, hogy a baba egyedül öltözik és köti be a cipőjét, ők is megpróbálják majd. A számunkra egyszerűnek tűnő feladat óriási kihívás a gyerekek számára, akik még nem tanulták meg az ehhez szükséges koordinációt. 

A lányoknak talán azért is mennek ezek jobban, mert őket gyakrabban ösztönözzük, hogy a babákkal észrevétlenül megtanulják e nélkülözhetetlen készségeket. Kedvenc játékuk közelsége nyugtatólag hat, képes a sikertelenségeket is feloldani. 

 

Kevesebb
21
%
Mayla mouse és Fondue
Enchantimals

Raktáron
Akciós ár3 290 FtEredeti ár: 4 190 Ft
20
%
Barbie Fashionista barátnők - Batikolt ruhában GRB51 /159/
Akciós ár3 490 FtEredeti ár: 4 390 Ft
ENCHANTIMALS TELIS-TELI KUCKÓ
Enchantimals

Raktáron
8 790 Ft
Barbie David Bowie baba
20 990 Ft
Barbie télhercegnő
Barbie

Raktáron
17 790 Ft
Babafigura nyuszi fehér Anne Geddes
7 190 Ft
Új
M&D, BABÁK ÉS BABAHÁZAK, JÁTÉK EMELETES ÁGY
24 990 Ft
Új
L.O.L. Surprise Dance Tots Asst in PDQ
6 390 Ft
Új
L.O.L. Surprise Present Surprise Tots Asst in PDQ
4 990 Ft
Új
FA BABAHÁZ SZETT, 13 DARABOS
20 990 Ft
M&D, BÁBJÁTÉKOK, HÁZIÁLLATOK 6DB
12 490 Ft
BARBIE EDZŐ JÁTÉKSZETT
12 290 Ft
SZILAJ - ULTIMATE PAJTA JÁTÉKSZETT
41 990 Ft
BARBIE STÍLUSVARÁZS LOVARDA
35 490 Ft
Összesen 374 termék / 19 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres