Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Tudományos játék

Összesen 121 termék / 7 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Tudományos játék leírása

 

A tudományos játékok kategóriája olyan játékokat takar, amik különféle kísérleteket, érdekes tudományos megfigyeléseken alapuló tényeket mutatnak be a gyerekeknek, természetesen játékos formában. Felkeltik a kis tudóspalánták kísérletező kedvét, hogy saját tapasztalataik alapján okosodjanak belőlük.

Több

 

A kémiai laborok hangulatát idéző játékok mindig valamely tudomány tapasztalatait felhasználva szórakoztatják a gyerekeket. A távcső, az elektronikai, a gravitációs vagy a bűvészkészlet segítségével elvarázsolhatunk mindenkit.


 

Tudod, hogy nyáron miért hullanak a csillagok? Ha kedvet kaptatok a bolygók titkainak megismeréséhez, vagy az éjszakai égbolt csodáira vagytok kiváncsiak, vásároljatok a kisebb-nagyobb gyerkőcöknek csillagász távcsövet, giroszkópot vagy periszkópot, amivel nem csak a csillagokat lehet tanulmányozni, hanem akár még a szomszédok titkait is ki lehet fürkészni. 

 

Ugyanilyen izgalmas felfedezésekre sarkall a hagyományos nagyító is, amivel ásványokat is lehet vizsgálni. Az iránytű és a mágnesek is kimeríthetetlen forrásai a tudományos játéknak. Egy kis utánaolvasás után minden iskolást leköt a tájékozódás művészete, amit főleg kirándulások alkalmával lehet igazán próbára tenni.

 

Jártál már az őszi avarban bogarakat keresgélve? 

 

A gyerekek kifejezetten szeretik megismerni a természetet, aminek része az is, hogy a szülőket befőttesüvegbe gyűjtött cserebogarakkal, tücskökkel és más rovarokkal ijesztgetik. A bátrabbak még a békafogástól sem riadnak vissza. Bár a kilyuggatott tetejű befőttesüvegbe gyűjtött szentjánosbogarak nagyon szépen világítanak esténként, nyilván nem a lakásban van a helyük, és a körülmények sem ideálisak számukra, ezért inkább ajándékozzuk meg a gyerekeket egy profi bogárvizsgáló készlettel, amibe tücsköt-bogarat összegyűjthetnek. 

 

A többféle felszerelésből összeállítható szett része lehet a fedeles bogártartó, ami nagyítóval segíti az elmélyülést a pohárba befogott egyed testfelépítésének megismerésében. A zárt rendszerű vizsgáló alaposabb tanulmányozásra is alkalmas, mert a szellőzőnyílásoknak köszönhetően a kis élőlények sokáig biztonságban lehetnek az eszköz belsejében. Ezekkel a zárt vizsgálópoharakkal a gyerekek is kielégíthetik a kíváncsiságukat, és a szülőknek sem kell attól tartaniuk, hogy a véletlenül szabadjára engedett bogársereg valamelyik sarokban leheli majd ki a lelkét, vagy télen majd hegedül a lakásban a tücsök, ami túl hosszút ugrott, és nem sikerült elkapni.

 

Bármi lehet tudományos játék

 

A foszforeszkáló anyagokat bemutató készlet is remek esti játék. Egy pizsipartit is érdekesebbé varázsolhatunk a világító játék segítségével. Az ujjlenyomat vizsgáló játékkal pedig igazi nyomozót játszhatunk. Detektívsorozatokat kedvelő szülőknek kifejezetten ajánlott, mert így ők is megismerkedhetnek ezzel az izgalmas művelettel.

 

A tudományos játékok közé társasjátékok, ismeretterjesztő feladatkártyák és különféle laborjátékok is tartoznak. Készíthetünk saját slime-ot, modellezhetünk közösen, vagy építhetünk elektronikai játékot is. És persze ne feledkezzünk meg a bűvészkészletekről sem.


Áruházunk kínálatában - ahogy az a nevünkből is sejthető - olyan izgalmas játékok találhatók, amik meghozzák a kis felfedezők kedvét a természet és a fizikai, kémiai összefüggéseknek a megismeréséhez. Ezzel a tudással bármilyen gyerektársaságban menők lesznek, és az iskolai tanulmányaik során is tudják majd hasznosítani az itt tanultakat.

Kevesebb
Mini mikroszkóp
DRS

Raktáron
2 280 Ft
20
%
Eurekakids 1557255 Motoros napelemes rendszer
Akciós ár12 792 FtEredeti ár: 15 990 Ft
26
%
Eurekakids 1559078 Mikroszkóp 30 Féle Kísérlet
Akciós ár10 990 FtEredeti ár: 14 890 Ft
Kristálynövesztő szett 4M
4 990 Ft
FunScience Crystal Growing
3 550 Ft
Navir 8093 Természetfelfedező szett
11 740 Ft
Új
M&D, SZEREPJÁTÉK, TERMÉSZETTUDÓS MELLÉNY
14 850 Ft
Zöld rakéta 4M
4M

Raktáron
3 450 Ft
Készlet 30 főre - Kit for Thirty
25 680 Ft
Find & make robot Makedo
2 440 Ft
Buborékfújó robot 03423
5 490 Ft
Alkoss a zöldben 4M
2 990 Ft
PROFESSZOR LÁNG ELMA, HÁZI KEDVENCEK
2 690 Ft
Összesen 121 termék / 7 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres