Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Pixelhobby

Összesen 1003 termék / 51 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Pixelhobby leírása

A Pixelhobby egy különleges holland szórakoztató fejlesztőjáték, ami kreatív módon képes lekötni gyerekek és felnőttek figyelmét. Olyan érzés játszani a tüskés táblákkal, mintha mozaikot készítenénk, amin közben a hímző öltésekhez hasonlóan egyre aprólékosabban rajzolódik ki a kívánt minta.

Több

 

A kirobbanó nemzetközi siker nem véletlen. Az innovatív játék ügyesen ötvözi a fejlesztőjátékokkal szemben támasztott igényeket a digitális kor egyik ikonikus jelképével, a pixeles kinézettel, ami minden képnek össze nem téveszthető képpontos kinézetet biztosít.


 

A digitális eszközök képernyőjén rengeteg apró színes pont adja ki a teljes képet, amik folyamatosan változnak. Az eszközök képfeldolgozásában ezeket a képpontokat angolul pixelnek nevezik. Ez a kifejezés a modern kor, a technikai eszközök és kütyük jelképe, amit a meséknek és számítógépes játékoknak köszönhetően a gyerekek is ismernek. Ezt a kinézetet idézi fel a Pixelhobby kirakó, amivel akárcsak egy puzzle, eldöntheted, melyik kis képpontot hová helyezed a képeden. 

 

Hasonló játékok korábban is léteztek, de azokat vasalással vagy másképp stabilizálni kellett, ami elmosódott képeket eredményez. Itt viszont bármilyen egyedi képet ki lehet rakni, egyszer csak előugrik a minta pixelekre bontott, meglepően élethű képe. 

 

A kijelzőkön minden kép meghatározott számú pontokból tevődik össze. Ezek minél kisebbek, vagyis minél több pixel alkotja a képet, annál élethűbb ábrázolást tesznek lehetővé. A Pixelhobby játék során is apró elemeket kell a helyükre illeszteni, hogy kirajzolódjon a kívánt minta pixeles képe, és minél kisebbek ezek az elemek, annál élethűbb lesz a végeredmény. Erre tekintettel a játék több különböző nehézségi szintű pixelmérettel kapható, hogy minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelőt. 

 

Fejlesztés Pixelhobby módra

 

A képpontos kinézet egy igazi fotón nem töltene el elégedettséggel, a játékban viszont épp ez adja a lényeget. A tüskés alapra kirakható játékelemekkel játszani teljesen olyan, mintha apránként készítenénk el egy digitális fotót.

 

A képek kirakásához egy tüskés alaplapra van szükség, amire mérettől függően kézzel vagy a játékhoz mellékelt csipesszel lehet felrakni a pixeleket. Dolgozhatunk sablon alapján, a kedvenc fotókat használva, de a képet alkotó apró színes elemeket lepakolhatjuk saját kútfőből is. Csak a fantázia szab határt az alkotásnak. Ezért is népszerű a játék az óvodák és iskolák készségfejlesztő foglalkozásain is. Az ovisoknak nagyméretű XL pixelek készülnek, amik akár a nagyobbaknak szánt pixelekkel is kombinálhatóak. Ezeket könnyebb megfogni és ha szétszóródnak, összeszedni. Az iskolások már a kisebbeket is használhatják. A gyakorlottak pedig különböző méretű pixelek vegyítésével 3D hatású képeket is készíthetnek. 

 

A játék remek stresszoldó tevékenység, óvodástól nyugdíjaskorig képes megnyugtatni a háborgó idegeket. Nem csak a kézügyességet fejleszti, hanem abban is segíti a mai ingergazdag világban felnövekvő generációt, hogy többet figyeljen befelé, és az alkotás által elmélyedten tudjon koncentrálni. 

 

Pixelhobby ajándéktárgyak

 

Minden korosztályt magával ragad, ahogyan az aprólékos munka végre egységes egésszé áll össze. Az alkotás során a kreativitás, a döntéshozatali és mérlegelési képesség is fejlődik. 

Ha ajándékba szánod, vásárolj kis méretű, kulcstartóként használható tüskés alaplapot, melyre a megajándékozott kedvenc mintáját is teheted. Alkotásod remekbe szabott kulcstartóként funkcionál majd.

Kevesebb
Összesen 1003 termék / 51 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres