Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
Extra Ajánlat

Mobiltelefon Gyerekeknek

Összesen 10 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Mobiltelefon Gyerekeknek leírása

Nálatok is felmerült már a kérdés: mikor kapok telefont? Sok szülőben ellenkezést vált ki ezek említése, pedig a gyerekeknek készült mobiltelefonok nem csak játékra alkalmasak. Olyan dolgokat is tudnak, ami miatt egy iskolásnak már szüksége lehet telefonra. Sok intézmény korlátozza a használatát, de bármikor jöhet olyan helyzet, amikor utólag azt mondjuk, ha lett volna telefon a gyereknél, másképp oldódott volna meg a szituáció.

Több

 

Ha telefont vásárolnátok neki, csak olyat válasszatok, ami nem képvisel nagy értéket, de mindenre alkalmas, amire csak szükség van.


 

Előbb-utóbb minden családban felmerül a nagy kérdés, mikortól kap saját telefont a csemete. Ezt a fogós kérdést nem érdemes észérvekkel megközelíteni. Hallgassunk arra a bizonyos belső hangra. Mi ismerjük legjobban a gyerekünket, látjuk, hogy még gyerek, éretlen, de mégis biztosra akarunk menni.

 

A modern technika vívmányai manapság már egy készülékbe építve vannak jelen az életünkben. A telefon nem csak hívásra, hanem a mostanság sokkal elterjedtebb szöveges üzenetek továbbítására, koordinálásra, fényképezésre, szövegszerkesztésre, és még napestig sorolhatnánk, mi mindenre alkalmas. Nem is hordunk már átlagemberként fényképezőt magunkkal, minden munkahelyi e-mailre válaszolunk a zsebünkben vagy táskába megbújó készülékről, és 0-24 órában megoszthatjuk élményeinket a követőinkkel. A telefon tehát egyáltalán nem ördögi találmány, az a nem mindegy, hogy mikor, mennyit és mire használjuk pontosan.

 

A gyerekeknek szánt mobiltelefonok sem csak játékra használhatók

 

Lehet a segítségükkel követni a gyerkőc mozgását. Ha már önállóan közlekedik, vagy csak szeretne, lepd meg egy kifejezetten gyerekeknek tervezett telefonnal. Megkönnyebbülés lesz tudni, merre jár. Szükség esetén az osztálytársakkal is tarthatják a kapcsolatot. Ha ismételten digitális oktatásra kerül sor, újra otthon kell tanulni, a telefonnal akár iskolai feladatok is elvégezhetők.
A mértékletesség ebben is nagyon sokat számít. Sose azért vegyünk telefont az iskolásnak, mert azt hajtogatja, hogy másoknak is van. Más gyerek más lelkületű szülő döntése ne befolyásoljon bennünket. Ne is azért vegyünk kütyüt, mert látványosan unatkozik a család kicsi kincse, hisz az unalomból születnek a legjobb ötletek, amit a telefonozás úgyis csak elnyomna. Alaposan fontoljuk meg, mikor, milyen telefonnal lepjük meg gyermekünket. Ha csak egy nyomógombos telefont tudunk beépíteni az életvitelünkbe, akkor vegyünk olyat. Nagyobb gyerkőcnél már választhatunk érintőképernyőset is, amin akár tanulni is tud.

Buta vagy okosteló?

A hagyományos nyomógombos telefonok közül vannak különleges formájú telefonok is. Az autót formázó kinézetű Blaupunkt gyerektelefon minden kisiskolásnak élményt jelent. A 4,57 cm képernyőátmérőjű telefonnal lehet fotózni, és villog az autók lámpája is. Wi-fi-re csatlakozni nem képes, hogy el ne vonja a kicsik figyelmét a tanulásról, de a híváson kívül SMS-ben is tudtok kommunikálni egymással. A készülék Micro SD kártyával bővíthető. Ha megtetszett, nézz szét további termékeink között is!

Az Oukitel okostelefonjai inkább a nagyobbaknak ajánlottak. A Nano SIM kártyával felszerelt telefon memóriakártyával is bővíthető. Hatalmas érintőképernyője kiválóan alkalmas a karanténiskola idején való tanulásra is. Ha már csak a Ti gyereketeknek nincs az osztályból telefonja, gondolkodjatok el rajta, hogy vesztek neki, ebben a korban ugyanis a barátok, osztálytársak befolyása mindennél többet ér.

 

Kevesebb
5
%
The Disney - Minnie Mouse Airpods tok
Akciós ár4 740 FtEredeti ár: 4 990 Ft
Pusheen Powerbank -Pusheenosaurus
7 490 Ft
Mini Láma Bluetooth-os hangszóró
7 590 Ft
Unikornis 3 az 1 ben tőltő kábel
2 990 Ft
Lajhár formájú Power Bank
5 690 Ft
Unikornis formájú Power Bank
5 690 Ft
Összesen 10 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres

Már külföldre is szállítunk

Bezár