Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:06 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
ISKOLAKEZDÉS

Kreatív Játék

Játék Kereső

Ár
0
1e
2e
4e
7e
10e
20e
20e felett
Hűségprogram

A hűségpont rendszer lényege, hogy minden megvásárolt termék után ún. hűségpontokat írunk jóvá minden regisztrált vásárlónknak. A jóváírt hűségpontokat folyamatosan lehet gyűjteni és későbbi vásárlásoknál fel lehet használni.

100 Ft után jár 1 hűségpont. 1 hűségpont 2 Ft-ot jelent

Minden termék alatt láthatod, hogy a termék megvásárlása esetén mennyi hűségpontot kaphatsz. A rendelések feladásánál pedig összesítve fogod látni, hogy az adott termékek megrendelésével mennyi hűségpont jár.

Hűségpontjaidat bármikor meg tudod nézni, ellenőrizni tudod, hogy egyenleged hogy áll. Ezt, a sikeres belépés után, a jobb felső sarokban fent az Adataim/ "Adatmódosítás" menüben találod meg az első sorban:

A hűségpontokat a rendelés feladása során válthatod be. Miután kiválasztottad a fizetési módot, az ellenőrzés oldalon található egy hűségpontok felhasználására vonatkozó rész. Itt csak be kell pipálnod, hogy fel akarod használni a pontjaidat az aktuális vásárláshoz és így a végösszeg automatikusan csökken.

A hűségpontok készpénzre nem válthatóak!

Fontos tudnivalók a hűségpontokkal kapcsolatban:

1. Minden - és kizárólag - interneten leadott megrendelés után jár hűségpont regisztrált vásárlóként történő vásárláskor.

2. Egy rendeléshez tartozó hűségpontok akkor lesznek jóváírva, ha a termékek kiszámlázásra kerültek.

3. Minden megszerzett hűségpont a jóváírástól számított 6 hónapig érvényes, ezután érvényét veszti. Természetesen, nem a teljes hűségpont egyenlegedről van szó, hanem csak mindig azokról a pontokról, amelyeket 6 hónapja írtunk jóvá. Hűségpontjaid egyenlegéről lejárat előtt 30 nappal levélben értesítünk!

4. Egy megrendeléshez hűségpontot csak a megrendelés végösszegének maximum 20%-os értékében lehet felhasználni. A többi megmaradt hűségpontot későbbi rendeléseidnél tudod beváltani.

Webáruház ügyfélszolgálat
06 30 664 3835
Nettrade Kft.
1037 Budapest, Bécsi út 118/A
Tel: 06 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres

Már külföldre is szállítunk

Bezár