Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
AKCIÓ

Kreatív Játék

Játék Kereső

Kategória
Minden
Ár
0
1e
2e
4e
7e
10e
20e
20e felett
Magyar áruház

Magyar, magyar, magyar! Hogy fontos-e ez egy web-áruház tekintetébe? Talán az egyik legfontosabb. A KreatívJáték.hu egy 100% magyar tulajdonú cég üzemelteti.  Ami sok mindent jelent, sokkal több előnyt, mint hátrányt.

Az egyik hátrány talán abból adódhat, hogy mi egy terméket nem több országba szállítunk, így nem bonyolítunk egy termékre vetítve akkora volument, mint a világméretű cégek, ezért a sztereotípiák szerint mi drágábbak vagyunk. De még ezt is számtalanszor képesek vagyunk megcáfolni. Egyáltalán nem biztos, hogy sok terméket nem pont nálunk találsz jobb áron, vagy összeségében sokkal jobb feltételekkel. Ne feledd a letöbb nagy cég, őrületes marketing gépezet. Különösen az elején mindent elkövet annak érdekében, hogy a legolcsóbbnak tűnjön. De ezek a „csodák” csak ideig óráig tartanak.

Mi minden tevékenységet itt végzünk, ennek minden előnyével, és minden pozitív környezetre gyakorolt hatásával. Munkát adunk, szolgáltatások sokaságát vesszük igénybe, adót fizetünk, tisztességesen a magyar szabályok szerint tevékenykedünk mindig. Nem használjuk ki külföldi országokból érkező vám és áfa különbségeket, hogy jobb áron értékesítsünk. Ha tőlünk vásárolsz, te is részese vagy ennek. Biztonságot és megbízható termékeket kapsz.

Sosem tűnünk el, vagy szűnik meg ügyfélszolgálatunk, vagy mondjuk, hogy csomagodat sajnos nem tudod visszaküldeni. Ha nem azt kaptad, vagy csak nem tetszik a megrendelt termék, mindig visszaküldheted, vagy visszahozhatod személyesen. Mert mi itt vagyunk! Egy nyelvet beszélünk mindvégig, még akkor is, ha bármi problémád adódna. Van garancia, amit valljunk be sok távolkeleti közvetlen beszerzett áru esetén csak bottal üthetünk. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar családi vállalkozásunk 31 éve működik.

Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres