Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Bébijáték

Összesen 542 termék / 28 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Bébijáték leírása

A csecsemőknek viszonylag egyszerű játékot választani. Ha szeretnél valamit vinni a bababuliba, válassz nagymozgásokat fejlesztő bébijátékokat. Lehetőleg könnyen tisztítható vagy fából készült játékot ajándékozz a babának, mivel az első időben még mindent a szájukba vesznek. A fogzási fájdalom csökkentésére és a kellemetlen ínyfeszülésre rágókát is vihetsz, ami csökkenti az érzékenységet.
Mivel a látás, hallás és térbeli tájékozódás ebben az időszakban fejlődik legjobban, olyan játékokkal érdemes körbevenni őket, amik szórakoztatóak és hasznosak is. 

Több


Bébijátékok kicsiknek

 

Az első évben különösen ügyelni kell arra, hogy minőségi fejlesztőjátékot szerezz be a kisbabádnak, amit nyugodtan a szájába vehet. Az első pár hónapban az egyre élénkebb kisbabák figyelmét a színes, csörgő, zörgő és guruló fejlesztőjátékok, labdák és kisautók keltik fel leginkább. Minden játék segíti a csecsemő látásának, hallásának, térbeli tájékozódásának és tapintásának fejlesztését. Ezek a legdinamikusabban fejlődő készségek a kisgyerekek hároméves koráig. 

 

A puha csücsközőket jó érzés magukhoz ölelni, a kiságyra szerelhető textiljátékok pedig lekötik a babák figyelmét. Pár hónapos kortól az izgalmas játékokkal felszerelt, kellemes dallamokat játszó játszószőnyeget is érdemes kipróbálni, ami tökéletes választás a mozgásfejlődés beindítására. Ez az értelmi fejlődés alapja is egyben, ezért különösen fontos, hogy minél változatosabb mozgásformák jelenjenek meg a gyerekek fejlődésében. 

 

A fejlesztés a bébijátékon keresztül hatékony

 

A praktikus játszószőnyegen a babák szabadon mozoghatnak és biztonságos körülmények között fedezhetik fel a világot. A kúszás, mászás a sikeres iskolás időszak alapja is, ezért minél hamarabb átesnek ezeken, annál kevesebb problémájuk lesz a tanulásban. Értelmi működésünk az érzékelés, észlelés és figyelem, valamint az emlékezés, képzelet és gondolkodás kooperációján alapul. Ezeket az első pár évben mozgással lehet hatékonyan fejleszteni. 

 

A készségfejlesztő játékok népszerű fajtái a tologatós, húzogatós fajátékok, amik változatos formákat ölthetnek. A Brio kisautói, készségfejlesztő csörgőlabdái és az összeillesztős Djeco fajátékok és kirakók a legkedveltebbek ennél a korosztálynál. A Fisher Price minőségi játékai is végigkísérik a kisbabákat. A szülők korosztálya által is ismert formabeillesztős játéktól az interaktív figurákig vagy az építőkockákig számtalan népszerű játékot gyártanak évtizedek óta, ahogy az egymásra rakható vagy a toronyépítő fajátékok is ajánlottak a kicsiknek.

 

A mozgó, guruló kisautók is fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt, edzik a figyelmet, ezért jó, ha mindig a baba közelében vannak. A nagymozgások fejlesztésére való játékok mellett ezek a kisebb játékok azért fontosak, mert az apró kezecskék ügyetlen mozdulataival a kéz finommotorikáját is fejlesztik. 

 

Ezenkívül a formabeillesztős játékok is erősen ajánlottak ebben az időszakban. A meseszerű mintákkal díszített, változatos formájú játékfigurák megnevezése és a mondókázással való összekötés fejleszti a verbális képességeket. 

A változatos elemekből álló építőjátékból bármi építhető, amit csak a gyermeki fantázia megálmod. Ez is játékosan fejleszti a figyelmet és a kézügyességet, nem is csoda, ha minden gyerek imád vele játszani életkortól és nemtől függetlenül. De sokszor az olyan hétköznapi tárgyak is, mint egy műanyag pohár vagy flakon is lehet nekik játék. Merjetek kreatívak lenni. Itt is igaz a mondás, egy újszülöttnek még minden újdonság. 

Kevesebb
20
%
Janod 08000 Elős kockáim Erdei Állatok
Akciós ár2 392 FtEredeti ár: 2 990 Ft
20
%
Janod 04418 Formaválogató ügyességi játék Pillangó Sweet Cocoon
Akciós ár6 552 FtEredeti ár: 8 190 Ft
GURULÓ ÁLLATBARÁT
Fisher Price

Raktáron
2 240 Ft
20
%
My First Dinosaurus mágneses játék Smartmax
Akciós ár6 290 FtEredeti ár: 7 890 Ft
20
%
Janod 05151 Pure gyönyvezető Róka
Akciós ár2 392 FtEredeti ár: 2 990 Ft
20
%
Janod 04407 Húzható kocsi építő kockákkal Sweet Cocoon
Akciós ár9 592 FtEredeti ár: 11 990 Ft
20
%
Janod 04124 Búgócsiga - cirkusz - sárga kar
Akciós ár2 072 FtEredeti ár: 2 590 Ft
KASTÉLY ÉPÍTŐ LABDÁVAL
Clementoni

Raktáron
3 690 Ft
20
%
Janod 08202 Zigolos- Óriási szivárvány vonat
Akciós ár9 192 FtEredeti ár: 11 490 Ft
Puha kisautók, többféle
Clementoni

Raktáron
2 030 Ft
Unikornis csörgő - elektromos
3 590 Ft
VONATOS JÁTÉKKÉSZLET CLEMENTONI
11 990 Ft
Összesen 542 termék / 28 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres