Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:06 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák
NYÁRI AJÁNDÉK
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatkezelési tájékoztató

 

A Nettrade Kft., későbbiekben Szolgáltató, (KreatívJáték.hu) ügyfelei adatainak bizalmas és biztonságos kezelésére kiemelet figyelmet fordít.

Rövid adatkezelési tájékoztatónk célja, hogy ügyfeleinktől kapott vagy gyűjtött adatok kezelésével kapcsolatosan tájékoztassuk.

 

Tájékoztatás kérése:

Amennyiben a tájékoztatón felül adatainak kezelésével kapcsolatban bármilyen további kérdése merülne fel az alábbi elérhetőségen tud, további tájékoztatást, módosítást, kiegészítést, vagy törlést kérni.

Elérhetőségink:

Levélben:         Nettrade Kft.

1037 Budapest Fehérítőgyár utca 2.

Emailen:           peter.kovacs@kreativjatek.hu

Telefonon:      +36309869511 vagy 4391656

 

Felügyeleti szerv:

Amennyiben válaszunkkal nem lenne elégedett az adatvédelmi hatóság elérhetősége:

NAIH 1122 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. telefon: +361391 14 00

 

Adatainak kezelője:

Nettrade Kft.  2011 Budakalász Kossuth L. u. 14. asz: 10389759-2-13

 

Az Ön adatainak kezelésével kapcsolatos jogok:

-          Törléshez való jog:

Amennyiben az adatok kezelése és tárolása nem törvényi kötelezettségünk, és az Ön adatainak használata számunkra nem feltétlen szükséges, Ön kérheti adatainak teljes törlését.

-          Adatkezelés korlátozásához való jog:

Ön kérheti az adattároláson felüli adatfelhasználás teljes korlátozását. Ebben az esetben adatait tároljuk, de nem használjuk fel más célra.

-          Tájékoztatáshoz való jog:

Ön bármikor jogosult adatainak kezelésével kapcsolatban egyértelmű, átlátható tájékoztatást kérni.

-          Helyesbítéshez való jog:

Ön bármikor jogosult adatainak pontatlan vagy hiányosságokat tartalmazó rész helyesbítéséhez.

-          Hozzáféréshez való jog:

Ön jogosult információt kérni azzal kapcsolatban, hogy az Ön adatainak felhasználását milyen céllal és mikor tesszük, illetve ennek ismeretében meggyőződhet róla, hogy törvényi kötelezettségünknek megfelelően végezzük-e adatainak kezelését, felhasználását.

-          Tiltakozáshoz való jog:

Ön tiltakozhat bizonyos adatok bizonyos céllal történő felhasználása ellen.

-          Adatok hordozáshoz való jog:

Ön jogosult bizonyos általunk tárolt adatokról másolatot kérni, és azt harmadik fél számára átadni.

 

Személyes adatok gyűjtése, adatok tárolása, kapcsolattartás:

Személyes adatokat Öntől, és az Ön beleegyezésével gyűjtünk. Ön hírlevél, kedvezvényrendszer, vagy vásárlási folyamat, regisztráció során adja meg számunkra az ezekhez szükséges adatokat.

Tárolt személyes adatai: név, telefonszám, e-mail cím, cím, gyerekek neve, neme, születési dátuma (születésnapi kupon regisztráció estén)

Önnel telefonon, sms, e-mailben, postai úton, postai küldemény formájában tartjuk a kapcsolatot.

 

Személyes adatai kezelésének szükségessége:

Az Ön személyes adatait elsősorban rendelése feldolgozására és Önhöz történő eljuttatására használjuk. Adatai Marketing célú felhasználása csak az Ön beleegyezése estén történik.

Adatainak harmadik félnek történő átadása is abban az estben szükséges, történik meg, amennyiben ez a rendelés feldolgozását, és eljuttatását szolgálja. (Pl. szerződött és Ön által választott csomagküldő szolgálat). Ön beleegyezése alapján Marketing célú felhasználásra csak általunk szerződött szolgáltatónak adjuk át az Ön adatait. (Pl. hírlevél feliratkozás esetén, meghatározott céllal, hírlevél küldő szolgáltató számára szükséges adatok.) 

 

Személyes adatainak védelme:

Miután személyes adatainak biztonsága és bizalmas kezelése különösen fontos számunkra, mindenkor figyelünk arra, hogy adataihoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá, valamint, hogy informatikai rendszerünk ennek megfelelően biztonságos legyen. Az adatkezelésre vonatkozó jogosultságokat, valamint informatikai rendszerünket folyamatosan ellenőrizzük, felülvizsgáljuk. 

 

Az adatok kezelése, irányadó jog:

Az adatok kezelésére vonatkozó tájékoztatónk, vagy annak esetleges módosítása mindenkor elkérhető oldalunkon.

Az Adatkezelési tájékoztatóra az Európai Unió joga, valamint a magyar jog irányadó.

 

A Szolgáltató célja, hogy a lehető legteljesebb mértékben biztosítsa a weboldalon regisztrált felhasználók személyes adatainak védelmét.

 A Szolgáltató tevékenységét látogatói és ügyfelei személyiségi jogainak védelmével,

a vonatkozó jogszabályok, így különösen a Polgári Törvénykönyv, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Atv.) rendelkezéseinek betartásával végzi. Felhívjuk a figyelmet, hogy a személyes adatok megadása a Webáruházban önkéntes, és az adatkezeléshez a felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg a felhasználó hozzájárul. Abban az esetben, ha a felhasználó egy másik személy megbízásából jár el, akkor az ő felelőssége az érintett személy beleegyezésének megszerzése adatainak közléséhez. Cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes személyek nyilatkozatához a törvényes képviselő előzetes hozzájárulása szükséges, kivéve olyan szolgáltatásokhoz tartozó adatkezeléseket, amelyek mindennapi életben tömegesen előforduló ügyletet céloz.

Adatkezelés regisztráltak esetében

A Webáruházban elérhető szolgáltatások igénybevételéhez nem feltétlenül szükséges a regisztráció. Abban az esetben, ha egy vásárlás – előnyökkel járó – regisztrációval jön létre, úgy az adatokat az alábbi módon kezeljük.

A vásárlásnál megadott adatokat a Szolgáltató csak célhoz kötötten, a szolgáltatás nyújtásához és a vásárlókkal való kapcsolattartáshoz szükséges módon és mértékben, a törvényes feltételeknek megfelelően kezeli. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. A személyes adatok megadásakor a jelen felhasználási feltételek elfogadásával a felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a szolgáltatás teljesítése érdekében a Szolgáltató felhasználja. A Szolgáltató a birtokába került személyes adatokat kizárólag az ügyfél által azok megadásakor ismert célra használja, más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja. Amennyiben a felhasználó a Webáruházban vásárolt termékek futárszolgálattal történő kézbesítését választja, úgy hozzájárul ahhoz, hogy a kézbesítés érdekében az ahhoz szükséges adatokat Üzemeltető a futárszolgálat részére átadja. Az adatokhoz a Webáruház munkaviszonyban álló munkatársai férhetnek hozzá.

Az adatkezelés célja, hogy az érintettek, mint vásárlók megrendeléseit a Szolgáltató teljesíteni tudja, illetve egyes adatok kezelésének a felhasználói –vásárlói élmény növelése, különösen hírlevél megküldése útján. Az adatkezeléssel érintett adatok köre:

- név (kereszt- és vezetéknév),

- email cím,

- lakcím, számlázási cím

- telefonszám

Az adatkezelés időtartama: a regisztrációs fiók törlésének érintett általi törlésének kezdeményezéséig, vásárlás esetén a számlázási adatok tekintetében a jogszabályok által előírt kötelező megőrzési ideig


Webáruház ügyfélszolgálat
06 30 664 3835
Nettrade Kft.
1037 Budapest, Bécsi út 118/A
Tel: 06 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres

Már külföldre is szállítunk

Bezár