Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Minden ami Dinós

Összesen 63 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Minden ami Dinós leírása

Az őskort idéző dinó az ovisok egyik legkedveltebb állata. Mivel - szerencsére - már nem élnek velünk együtt a grandiózus méretű növényevők és a vad ragadozó dinoszauruszok, semmihez nem foghatóan érdekesek számunkra. A mesefilmek, játékok között külön kategóriát képeznek ezek a figurák, és a dínós játékok bármelyike nagy sikert arat a kis dinórajongók körében.
Bármelyik dinoszauruszokkal kapcsolatos játék remek választás dínószakértő fiúknak és lányoknak is, akik a sematikus dínós meséknek köszönetően ugyanúgy szeretik a dínókat.

Több


 

Ki ne ismerné a T-Rex vagy a Raptor neveket. Még ha nem is nagyon tudtuk a Jurassic Park című film bemutatásakor, hogy pontosan mit jelentenek ezek a fogalmak, gyorsan beleégett a retinánkba az első alkalom, amikor a borostyánba dermedt ősállatok DNS-éből újrateremtett hüllőszerű lények az első emberi vacsorájukat fogyasztották a filmvásznon.

 

A film nem csak kasszasiker lett, de útjára indította azt a máig tartó dínóőrületet, ami kisebb-nagyobb intenzitással azóta is dübörög. A világhírű film számtalan folytatást ért meg, mesék és ismeretterjesztő filmek tömkelege készült különböző korosztályok számára, amikben a dínók veszélyes predátorok, avagy kedves dínócsaládok képében is megjelennek, amik nem is állhatnának távolabb a valós képtől. Máig keveset tudunk a dinoszauruszok valódi kinézetéről, színéről, szokásairól. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy a madarak, a teknősök és a krokodilok is a dinoszauruszok késői leszármazottainak számítanak, ami hihetetlen változatosságot jelent. Épp ezért mese és játékfronton bármi megengedett. 

 

Kedvenc dínós játékaink

 

Vannak foglalkoztató füzetek, kártyák, amik az ismeretterjesztést tűzték ki, de a többség inkább a szórakoztatásra helyezi a hangsúlyt. A kreatív gyerekek bármilyen dínós játéknak örülnek. Áruházunkban mind a sematikus, mind az aprólékosan kidolgozott állatfigurákat megtaláljátok. A Schleich vagy a Bullyland kézzel festett figurái segítségével megismerhetitek a legnépszerűbb, sokszor kimondhatatlan nevű dinoszauruszfajtákat.

 

Díszíthetitek a gyerekszobát dínós matricákkal és üvegfestékkel. Választhattok dínós lámpabúrát, és készíthettek mozgatható dínóbábokat is a Djeco készletével. Megalkothatjátok közösen az Asoblock Chieblo Dínó építőjátékkal a kedvenc fajtáitokat, az Engino építőjátékkal pedig meg is mozgathatjátok az összeszerelt dínókat. 3D puzzle játékból is igazi élethű dínóparkot építhettek magatoknak, egyszóval számtalan módon elmerülhettek a dínók csodálatos világában.

 

Ezek a játékok fejlesztik az önkifejezést, a gondolkodást, a kreativitást, a figyelmet és a kitartást. Nem is várhatunk többet egy jó fejlesztőjátéktól.

 

Dínós játékok minden mennyiségben


Ha egy kicsit viccesebb játékokra vágytok, próbáljátok ki a Teamsterz vagy a HotWheels dínózúzó pályáit, amikkel megküzdhettek a legádázabb fenevadakkal is.

 

A Janod dínónyomdája vagy a Lük fejlesztőfüzetei inkább a kedves dínófigurákra építenek. A játékban bájos őslénykölyköket kísérhetünk el Dínóvölgybe különböző feladatokon keresztül. Ugyanezek a cuki figurák köszönnek vissza a hűtőmágneskészítő játékon is.

A Djeco dinoszauruszos képkészítő játékának segítségével varázslatos kollázsképek készülhetnek a füzetekbe vagy más felületre transzfertechnikával. Kimondottan fiús témájú képeket készíthettek, amik bevonzzák a kézműveskedéstől sokszor vonakodó fiúkat. A készlet kiválóan alkalmas a finommotorika és az esztétikai érzék fejlesztésére, próbáljátok ki.

 

Kevesebb
10
%
Dinoszauruszok Brainbox
BrainBox

Raktáron
Akciós ár3 771 FtEredeti ár: 4 190 Ft
15
%
BULLYLAND  61455 ELASMOSAURUS
Akciós ár3 391 FtEredeti ár: 3 990 Ft
Agymenők kvízkártyák - Dinoszauruszok
2 490 Ft
Schleich 15013 Animantarx
Schleich

Raktáron
2 950 Ft
15
%
BULLYLAND  61364 PTERANODON
Bullyland

Raktáron
Akciós ár3 391 FtEredeti ár: 3 990 Ft
Schleich 15003 Therizinosaurus
7 390 Ft
Schleich 14525 Tyrannosaurus Rex
7 390 Ft
Új
Eurekakids 10059899551 ÓRIÁS  BRACHIOSAURUS
10 990 Ft
Új
Eurekakids 10059899550 ÓRIÁS T-REX
11 990 Ft
14
%
BULLYLAND  61447 ARCHAEOPTERYX  KÖZEPES
Akciós ár2 712 FtEredeti ár: 3 190 Ft
Schleich 15014 Dracorex
Schleich

Raktáron
4 790 Ft
Schleich 14574 Barapasaurus
7 390 Ft
Új
Avenue Mandarine  KIT011O Mini Décopatch készlet  Dínók
2 990 Ft
Összesen 63 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres