Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Találatok szűrése

Képeslapok

Összesen 0 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Képeslapok leírása

Minden ajándékozás mellé szokás valamilyen, a megajándékozottra jellemző rövid, frappáns szöveget írni köszöntésképpen, erre jók az ajándékkártyák. A mintás képeslapokkal bármilyen alkalomra egyedi üzenetet tudunk átadni ismerőseinknek, családtagjainknak, barátainknak. Hiszen a szó elszáll, az írás megmarad, ahogy a mondás is tartja.

Több

 

Áruházunkban minden ajándékba szánt játék mellé választhattok üzenőkártyát a játékokkal vagy a jeles alkalommal harmonizáló kivitelben. Mert az ajándékozásnak valóban meg kell adni a módját és a hangulatát.


 

Ajándékozni jó. Ha neked is mindig igazi fejtörést okoz az ajándékok átadása, válassz szép ajándékkártyát mellé, amire egyedi gondolatokat írhatsz. Minden ajándékozáskor a szeretet és odafigyelés jele, ha olyan csomagolást választasz, ami illik a megajándékozotthoz. A személyre szabott ajándékkártyán érvényre juthat az ünnepelt életkora, neme és stílusa is. Ráadásul a kettőtök közötti kapcsolatra is utalhatsz pár kedves szóval vagy egy odaillő idézettel. Ha ráadásul a csomagolás és az üdvözlőlap is harmonizál egymással, az a rendkívüli figyelmesség jele. 

 

Hogy ajándékozóként kellemesen érezzük magunkat, az ajándékot illik szép csomagolásba tenni. Erre érdemes már a vásárláskor gondolni és egy rendelés keretében kiválasztani a megfelelő ajándéktasakot vagy csomagolópapírt és a hozzájuk passzoló képeslapot, amire saját gondolataidat írhatod. Ha minden egyben érkezik, a csomag átvételét követően rögtön tovább tudjátok adni az ajándékot. 

 

Képeslapok kreatívan

 

Ha valami különleges kapocs fűz a megajándékozotthoz, vagy szeretnél az ajándékozáskor utalni valami közös élményetekre, és ilyen képeslapot nem találsz, lehetőség van rá, hogy egyedileg tervezz magatoknak egyet. Ehhez manapság már számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Képszerkesztő programokkal akár saját fényképekre is készíthetsz szövegezést, vagy saját feliratokat is elhelyezhetsz a kísérőlapon. Csak elhatározás és egy kis gyakorlat szükséges hozzá.

 

Ha mégsem érzed magad késznek egy saját magad által tervezett képeslap elkészítésére, ott vannak a Cardex, a világ talán legismertebb ajándéktasak- és képeslapgyártójának termékei, melyek hazánkban is uralják a csomagolási piacot. Nincs olyan alkalom az ember életében, amire ne lenne megoldásuk. Más kérdés, hogy az üzletek kínálata sokszor sablonos, és a főbb ünnepekre korlátozódik. Online viszont sokkal nagyobb kínálatból lehet válogatni. 

 

Képeslapok mindig, mindenhol

 

Áruházunk nem csak a nagyok, hanem a kisebb gyártók termékeiből is készletet tart. Igyekeztünk minden ünnepi alkalomra kedves mintájú képeslapot kínálni. Képeslapjaink készletről is elérhetők. Az Abacus termékei inkább gyerekek számára készültek, a J&J és a 3DLiveLife kedves mintái viszont bármely korosztály felköszöntésére alkalmasak. Természeti ihletésű képek mellett a születésnapi köszöntőlapok teszik ki a kínálat nagy részét. 

 

A visszafogottabb színű és mintázatú, illetve a fiúsabb és lányosabb minták is előfordulnak nálunk. Mivel alapvetően gyerekeknek kínáljuk termékeinket, mesehősös kártyákat is találtok, ám a kedvenc állatokat is kereshetitek a kártyákon. Életkortól függően eltérő mintával díszítettet ajánlunk minden korosztály számára.

Választékunk folyamatosan frissül, hogy mindig mindenkinek a legfrissebb trendeknek megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani. Ha szeretnéd emlékezetesebbé tenni az ajándékodat, válassz kísérő képeslapot tőlünk.

Kevesebb
Jelenleg nincs a megadott feltételeknek megfelelő termék!
Összesen 0 termék / 1 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres