Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft felett
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:+36 30 664 3835
Kosár
A kosarad jelenleg üres
Kategóriák

Interaktív játékok

Összesen 68 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Interaktív játékok leírása

Az interaktív játékok színes, zenélő vagy beszélő, különféle nyelveket tanító plüss vagy strapabíró műanyag játékok, amik észrevétlenül fejlesztik a tapintást, a beszédkészséget és a térlátást pár hónapos kortól kezdődően. Kellemes dallamokat és hangokat, egyes fajtáik mondatokat vagy idegen nyelvű kifejezéseket is használnak, mellyel a játékot igazi játszótársként színesítik.

Több

 

Áruházunk széles kínálatában számos fajtából válogathatsz, korosztálytól függően, nézz körül bátran! Ha ebben a kategóriában nem találtál megfelelőt, nézz körül ügyességi játékaink között is!


 

Interaktívnak hívunk minden olyan játékot, ami kétirányú kommunikációra képes a gyerekekkel, hasonlóan ahhoz, ahogy a két személy közötti kommunikáció is interaktív, legyen személyes vagy digitális jellegű. Ezekkel az érdekes játékokkal a finommotorikus, nyelvi, valamint a logikai képességeket is észrevétlenül dolgoztatjuk pár hónapos kortól kezdődően két éves korig bezárólag. Persze nem pótolják az emberi kommunikációt, nem is céljuk, színesítésnek viszont tökéletes játékok.

 

Testrészek neveit, színeket és formákat is megismerhetnek a gyerekek a segítségükkel. Más figurák fény- és hanghatásokkal teszik mindezt izgalmasabbá, melyek észrevétlenül a látást és hallást, továbbá a beszédkészséget is serkentik.

 

Érzékszerveket fejlesztő játékok

 

Áruházunk hisz a játékos fejlesztés hatékonyságában. Az életkornak megfelelő játékok kiválasztása szülői feladat, ezért olyan játékokat érdemes vásárolni nekik, amik nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztenek is. Az interaktív babajátékok kellemes hangokkal segítik a különböző alapkészségek erősödését. Azért is érdemes beruházni ezekre a nagyszerű elemes játékokra, mert a folyamatos ismételgetéssel tanítanak.

 

A játékok hangja egyáltalán nem zavaró, inkább egy kedves beszélgetőpartnerre emlékeztet, aki változatos módon képes reagálni a gyerekek mondanivalójára. Mivel a gyerkőcök szeretik, ha állatok veszik körül őket, legtöbbször állatfigurákba rejtik a gyártók az interaktív vezérlést, mely egy igazi baráthoz hasonlóan válaszol fáradhatatlanul fiúk és lányok kérdéseire is.

 

Elemes interaktív játékainkhoz a fenntarthatóság érdekében lehetőleg tölthető elemeket használjatok, melyekkel kevésbé terhelitek meg a környezetet. A töltés mellesleg a pénztárcát is kíméli.

 

Interaktív játék kedvencek

 

A zenélő, mozgó és világító játékok képesek huzamosabb ideig lekötni a gyerekek figyelmét. A legkisebbeknek pár hónapos kortól ajánlott az első interaktív játék megvásárlásra. Gazdag szókincsük mellett a mozgékony fajták a mozgásfejlődést is fejlesztik. Beszélő babák vagy mesék állatfiguráiként jelennek meg a boltok kínálatában.

 

A híres Hasbro élen jár az interaktívjáték-gyártásban. A változatos kinézetű, csöppet sem rémisztő elemes Yellies pókok nagyon cuki játékok, melyek hang hatására gyorsabban szaladnak, és világít a szemük. A másik nagyon népszerű játéka a gyártónak a tűzokádó sárkány - FurReal Friends, mely ötvennél több hang- és mozgáskombinációval képes válaszolni a gyermeki naivitásra. 

 

Az érintésre reagáló babák lebetegedhetnek. Ilyenkor gondos anyukaként meg kell gyógyítani őket. Mérd meg a lázát, és ha Cicciobello elkapott valamit, gyógyszer és szuri segítségével meg kell próbálni meggyógyítani.

A távirányítással működő kutyusok változatos mozgásokra képesek, közben pedig ugatnak, nyüszítenek és hangokkal jelzik, ha szomorúak, éhesek vagy álmosak. Ekkor el kell őket vinni sétálni, a kölyökkutyát pedig meg kell etetni. Ugye mennyivel könnyebb így kisállatot tartani?

Kevesebb
Új
Blip: első programozható robotom
11 990 Ft
Új
Mazzy - Szerelhető 2IN1 robot
17 990 Ft
Új
Xtrem Bots Trooper Bot harcirobot - 34 cm
22 990 Ft
Új
4M Robot persely készlet
4 490 Ft
Revell RC Lamborghini Police (24656)
7 130 Ft
Silverlit: RoboTacsi
Silverlit

Raktáron
23 190 Ft
5
%
Hatchimals WOW
Spin Master

Raktáron
Akciós ár32 196 FtEredeti ár: 33 890 Ft
Robo alive - Kígyó - sárga
7 690 Ft
Új
Clementoni Cyber talkie robot
18 790 Ft
Új
Clementoni MIO the Robot
Clementoni

Raktáron
11 990 Ft
Új
Robbie Bot - okos robot
Xtrem Bots

Raktáron
14 990 Ft
Új
Xtrem Bots Spy Bot kémrobot - 32 cm
16 990 Ft
Új
Xtrem Bots Smart Bot okosrobot - 26 cm
11 990 Ft
Új
Eurekakids 2271125 ARTIE 3000
29 990 Ft
Összesen 68 termék / 4 oldal
- Sorbarendezés -
- Sorbarendezés -
Legnépszerűbb elöl
ABC szerint növekvő
ABC szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legújabb elől
Legrégebbi elől
Legkedvezményesebb elől
Webáruház ügyfélszolgálat
+36 30 664 3835
Nettrade Kft.
1033 Budapest, Hévízi út 3/b
Tel: +36 30 664 3835
E-mail: ugyfelszolgalat@kreativjatek.hu
Kövess minket:
PinterestInstagramFacebookYouTube
A terméket a kosárba tettükA kosarad jelenleg üres
A kosarad jelenleg üres, ám alább ajánlunk néhány terméket a számodra.
Kosár
A kosarad jelenleg üres